Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, despre viața în America alături de George Burcea: Voi fi mamă...

Viviana Sposub are planuri mari pentru viitorul apropiat, iar printre acestea este inclus și visul de a deveni mamă.

Viviana Sposub, în vârstă de 26 de ani, și-a petrecut ultimii ani în căutarea visului american. Cu toate acestea, recent s-a întors în România, aducând cu ea nu doar amintiri din Statele Unite ale Americii, ci având o nouă perspectivă asupra vieții. Odată cu întoarcerea ei, Viviana a făcut un anunț surprinzător legat de maternitate, mai ales că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de George Burcea.

Viviana și George formează un cuplu de câțiva ani, iar relația lor a traversat numeroase provocări. Despărțirea lor temporară, în trecut, a fost doar un alt obstacol în calea legăturii lor amoroase. La începutul anului 2024, cei doi au făcut publică împăcarea printr-un gest tandru, surprinzând fanii și media cu un filmuleț care îi prezenta într-o îmbrățișare pasională.

Citește și:

Întoarcerea Vivianei în România nu a fost doar despre reîntâlnirea cu prietenii și familia, ci și despre a împărtăși noi perspective asupra vieții și a viitorului ei alături de George. Într-un recent interviu acordat pentru Viva, Viviana a vorbit deschis despre dorința ei de a deveni mamă în viitorul apropiat.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a mărturisit Viviana Sposub, pentru sursa citată mai sus.

Pentru Viviana, America rămâne o destinație de vis. Cu toate acestea, perspectivele de a se muta definitiv în Statele Unite ale Americii sunt umbrite de obținerea unei vize permanente. Cu sinceritate, Viviana a vorbit despre aspirațiile ei legate de locul în care și-ar dori să trăiască.

Citește și:

„Deocamdată, America este pentru mine o destinație de călătorie. Poate că pe viitor lucrurile vor sta altfel. Ai nevoie de o anumită viză pentru a putea profesa acolo. Acum merg și mă bucur de împrejurimi și de oamenii pe care mi i-am făcut deja prieteni acolo. Mi-aș dori foarte mult să trăiesc acolo dacă ar fi mai simplu de obținut o viză. Deocamdată am destule lucruri care mă țin în țară, prietenii, familia. Poate doar pe viitor să fac un pas care să fie definitiv.”, a adăugat Viviana Sposub.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.