Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici a reușit să îl ierte pe fostul soț, după divorț, de dragul fiului ei. Ce relație are acum cu Andrei Neacșu?

Ilinca Vandici l-a iertat pe fostul ei soț, Andrei Neacșu, care și-a refăcut rapid viața după separare. Cum se înțelege acum cu tatăl fiului ei?

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat în urmă cu câteva luni, în mare secret, însă au ales să păstreze o relație civilizată, de dragul fiului lor, Zian.

Despărțirea lor a fost anunțată cu câteva luni în urmă, când Ilinca Vandici a confirmat separarea de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei. Cu toate că au semnat actele de divorț și că Andrei Neacșu pare să fi refăcutu viața, cei doi părinți sunt hotărâți să rămână implicați în creșterea și educarea lui Zian.

Într-un interviu pentru unica.ro, Ilinca Vandici a dezvăluit că au o relație civilizată, contribuind amândoi la dezvoltarea echilibrată a fiului lor. Ea a subliniat importanța ca Zian să aibă atât influența feminină, cât și masculină în viața lui, și că ambii părinți își aduc aportul în acest sens.

Citește și:

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Ea a mai subliniat că nu își va judeca niciodată copilul și că va fi mereu alături de el necondiționat. Zian știe că poate vorbi cu părinții lui despre orice și că părerea lui este importantă.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. (…) Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, dar au ales să continue să comunice și să mențină o relație civilizată pentru binele copilului lor. În declarația sa publică la momentul divorțului, Ilinca Vandici a subliniat importanța prioritizării creșterii și educării lui Zian într-un mediu plin de iubire, respect și prietenie.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a spus atunci Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.