Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu s-a angajat ca și chelneriță și își susține financiar tatăl

Irina Columbeanu duce o viață de lux în America, însă, chiar și așa, ea știe ce înseamnă valoarea banilor. Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit faptul că fiica sa s-a angajat ca și chelneiță și îl susține financiar, în această perioadă dificilă.

În ultimii ani, fostul magnat Irinel Columbeanu a trăit o transformare dramatică din punct de vedere financiar, trecând de la opulență la viața de la azil. După ce a pierdut întreaga avere, Columbeanu a fost nevoit să se bazeze pe sprijinul celor din jur pentru a face față dificultăților financiare. Recent, a ajuns să locuiască la un azil, iar fiica sa, Irina, s-a mobilizat pentru a-i fi alături în această perioadă grea.

În cadrul podcastului "Fiță cu Adiță", găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că fiica sa îi trimite bani din America, acolo unde s-a angajat ca și chelneriță într-un restaurant din Los Angeles. Fostul milionar a recunoscut că pierderea averii sale a fost rezultatul unor decizii proaste în afaceri, dezvăluind că a lansat pe piață un produs care nu a avut succes, investind toți banii săi în acest proiect.

Citește și:

. „Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

Cu toate acestea. Columbeanu preferă să vadă partea plină a paharului și a declarat că se simte norocos pentru sănătatea și libertatea pe care o are. Tot el a mai dezvăluit faptul că fiica sa îl ajută financiar, asta după ce s-a angajat ca și chelneriță.

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.
S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar pentru sursa citată.

Citește și:

De aproximativ două luni, Irinel Columbeanu a ales să locuiască la azil, însă asta nu l-a împiedicat să își petreacă Revelionul într-un mod festiv alături de prieteni. Cu toate că își dorea să sărbătorească noaptea dintre ani alături de fiica sa, Irinel o poartă tot timpul în gândurile sale.

„Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.