Setari Cookie-uri

Imagini fabuloase de la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Fosta gimnastă:Ne bucurăm să fim căsătoriți în fața lui Dumnezeu

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (33 de ani) a făcut, duminică, 30 iulie, nunta cu actorul Răzvan Bănică (31 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică Junior, bărbat alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Sportiva și alesul inimii sale au postat primele imagini de la marele eveniment. Sandra Izbașa a anunțat că luna aceasta va avea lor cununia religioasă, dar nu a menționat data.

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică Junior. Cununia a avut loc la doi ani după ce partenerii au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Fosta gimnastă a dezvăluit că a pregătit evenimentul de duminică mai bine de un an. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât, cu 24 de ore în urmă, cuplul și-a aniversat cel de-al treilea an de relație.

Pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa, sportiva a ales să poarte o rochie simplă, cu trenă și un decolteu în V, brodat pe margini cu perle și la spate cu o fundă mare.

Și coafura a fost delicată precum vestimentația aleasă, Sandra Izbașa purtând o coadă lejeră, buclată, completată de o diademă rafinată. Machiajul, de asemenea, a fost unul discret, dar potrivit pentru a-i scoate în evidență trăsăturile.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.