Setari Cookie-uri

Oana Mizil, schimbare radicală după despărțirea de Marian Vanghelie: Am ales să merg pe calea credinței...

La un an de la despărțirea de Marian Vanghelie, Oana Mizil și-a schimbat radical viața.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, deși s-au despărțit anul trecut, au reușit să păstreze o relație amiabilă pentru fetița lor, Maria. Cu toate că s-au confruntat cu momente dificile, fosta parteneră a politicianului este acum concentrată pe creșterea și educarea Mariei.

După ce a renunțat la activitatea politică și s-a despărțit de Marian Vanghelie, Oana Mizil a alocat mai mult timp și creșterii fiicei sale. Experiențele prin care a trecut au consolidat legătura ei cu credința, iar această cale spirituală o ajută să depășească dificultățile vieții. Făcând referire la viața sa privată, Oana declară că aceste aspecte sunt foarte personale și intime.

„Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele”, a declarat Oana Niculescu-Mizil pentru cancan.ro.

Citește și:

Fiica sa, Maria, reprezintă cea mai importantă prioritate pentru Oana. Ea își dorește să fie o mamă bună pentru fetița ei și își investește eforturile în educarea și îngrijirea ei. Cu toate dezamăgirile prin care a trecut în relațiile anterioare, Oana menționează că nu își închide inima în fața iubirii și crede în continuare în posibilitatea de a găsi dragostea.

„Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Numai că cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu! Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă. Dar nu e cazul, în prezent. Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atenția unei mame normale”, a adăugat ea.

Cu privire la relația cu fostul său partener, Marian Vanghelie, Oana menționează că nu are reproșuri de făcut și că îi urează succes în viitorul său. Ea este recunoscătoare pentru sprijinul familiei și prietenilor în momentele dificile.

Citește și:

„Nu reproșez nimănui nimic. Nici lui Marian Vanghelie, nici Codruței Kovesi, cea care m-a ținut opt ore în anchetă la DNA, deși eram gravidă. Nu port pică nimănui! Mă rog pentru toți și le urez succes, chiar și dușmanilor mei, fiindcă eu am ales să merg pe drumul credinței!”, a încheiat Oana Mizil.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.