Setari Cookie-uri

Irina Tănase, surprinsă în compania unui bărbat celebru și bogat. Milionarul este supranumit Regele medicamentelor

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă de paparazzi, la un restaurant, în compania unui bărbat celebru și bogat, cunoscut și ca „Regele medicamentelor”. Află din rândurile de mai jos cu cine s-a afișat blondina, ce spun tabloidele despre această legătură, dar și cine este milionarul cu care Irina Tănase a luat masa.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fostul președinte PSD a ieșit din închisoare, în 2021. Între politician și fosta parteneră era o diferență de 30 de ani.

În 2022, tânăra a fost surprinsă de paparazzi în compania afaceristului libanez Roger El Akoury. Atunci, presa tabloidă vuia să fosta iubită a lui Dragnea și-a refăcut viața amoroasă.

Irina Tănase s-a afișat în compania milionarului Akoury, potrivit imaginilor surprinse de către MediaFLUX. Presa mondenă a speculat că cei doi formează un cuplu, iar cele mai recente informații dezvăluie că blondina ar fi într-o relație cu Roger El Akoury, cunoscut și ca „Regele medicamentelor”, conform unei publicații online.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.