Setari Cookie-uri

Irina Fodor, secretul siluetei de invidiat: Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru...

Irina Fodor este foarte activă în viața de zi cu zi, ceea ce îi garantează și o siluetă de invidiat. La 35 de ani, vedeta a mărturisit ce face pentru a se menține în formă.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii "America Express" și participantă în "Chefi la cuțite", impresionează cu o siluetă de invidiat la vârsta de 35 de ani, fără a recurge la diete stricte sau sesiuni regulate la sală. Vedeta, mamă a unei fetițe de 12 ani, a dezvăluit că secretul formei sale fizice se datorează unei vieți active și a diverselor activități desfășurate în cadrul familiei.

Deși Irina Fodor apare aproape săptămânal pe micul ecran, cariera sa în televiziune nu îi afectează posibilitatea de a se menține la o greutate ideală. Într-un interviu acordat Playtech, vedeta a explicat că nu face eforturi mari pentru a-și păstra forma fizică.

"Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special", a declarat Irina Fodor.

Citește și:

În ceea ce privește abilitățile culinare din familia Fodor, Irina a recunoscut că soțul ei, Răzvan Fodor, este cel mai priceput la gătit.

"Nu ne comparăm în bucătărie. Dacă ar fi un concurs la noi în bucătărie, aș ieși pe locul 7, deși am participa doar noi doi. Nu am nicio șansă în fața lui", a glumit vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.