Setari Cookie-uri

Sorin Bontea își urmează pasiunile, după plecarea de la Chefi la cuțite. Cum a fost surprins fostul jurat?

Sorin Bontea își urmează pasiunile și se relaxează departe de agitația ultimelor evenimente. După plecarea de la Chefi la cuțite, fostul jurat se bucură de timpul liber.

Sezonul 12 al îndrăgitului show culinar "Chefi la Cuțite" s-a încheiat, lăsând în urmă multe semne de întrebare. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, personalitățile carismatice care au adus multă culoare și pasiune în această emisiune, au luat o hotărâre neașteptată - nu vor mai face parte din următorul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1.

Decizia de a renunța la show-ul care i-a consacrat a fost un moment șocant pentru șefii postului TV, dar și pentru fanii lor devotați. Acest pas neașteptat vine după ce emisiunea s-a bucurat de un succes imens și a adunat o audiență considerabilă, devenind unul dintre show-urile preferate ale publicului român.

Primul dintre cei trei jurați care a reacționat public după plecare a fost Florin Dumitrescu. Acesta a postat un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare, făcând o comparație bizară cu celebrul pictor Picasso.

Citește și:

"E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu îți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel," a scris Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, la rândul său, și-a luat o binemeritată vacanță pentru a se relaxa și a-și pune gândurile în ordine după plecarea de la Antena 1. Acesta a ales să petreacă timp în Delta Dunării, unde a postat un videoclip în care apare pescuind. Cu zâmbetul pe buze, Sorin Bontea pare a se bucura de această perioadă de liniște.

„Bună dimineața, ne-am trezit, și la pescuit noi am pornit”, a spus acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.