Setari Cookie-uri

Cum a reușit Ioana Ginghină să își găsească echilibrul după divorț: Frica de necunoscut mă copleșește...

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre temerile pe care le-a simțit după divorțul de Alexandru Papadopol. Cu răbdare, actrița a găsit calea vindecării și le-a oferit sfaturi importante femeilor care se confruntă cu aceleași probleme.

Ioana Ginghină nu ezită să împărtășească cu sinceritate și vulnerabilitate experiențele sale personale, inclusiv provocările după divorț. Într-o postare recentă pe blogul său, actrița a rememorat temerile și îndoielile pe care le-a avut în acele momente grele, dar și drumul către vindecare și echilibru. După divorțul din 2019 de Alexandru Papadopol, actrița s-a trezit față în față cu o realitate pe care nu și-o imaginase niciodată. Cu toate acestea, cu mult curaj și maturitate, a acceptat provocările și a găsit puterea să meargă mai departe.

„Divorțez. Ce se întâmplă acum? Frica de necunoscut mă copleșește. Fiind mamă, această frică se amplifică. Cum voi reuși să gestionez totul singură? Cum voi putea să ofer o stabilitate fizică, financiară și emoțională familiei mele? Cum mă voi îngriji și de mine? Și, oare, când voi putea să dorm din nou liniștită? Doresc să împărtășesc cu voi răspunsurile pe care mi le-am dat.”, a scris actrița pe social media.

Citește și:

Chiar și în mijlocul incertitudinilor, relația ei profundă cu fiica sa a fost o sursă constantă de inspirație și forță. Ioana Ginghină recunoaște că procesul de vindecare a fost gradual, iar prioritățile sale s-au clarificat în timp. Odihna și îngrijirea personală au devenit esențiale pentru a construi o nouă viață echilibrată, una de care avea mare nevoie.

„Nu eram gata să mă angajez din nou, până când nu m-am simțit completă și împăcată cu mine însămi. În nopțile lungi, când casa mare părea mai goală și fiecare zgomot mă făcea să sar din pat, îmi dădeam seama că nu doar eu, ci și copilul meu de 9 ani eram afectați de noua noastră realitate. Gândul că trebuie să fiu acum și mamă, și tată, mă apăsa, iar somnul era adesea întrerupt de grijile și temerile noastre.

Citește și:

Dar în aceste momente de neliniște, am învățat să găsesc putere în vulnerabilitatea mea. Am înțeles că a avea grijă de sănătatea mea emoțională și fizică este esențial, pentru că eu sunt coloana vertebrală a acestei noi familii. Da, bucuria poate fi regăsită în cele mai mici lucruri. Un zâmbet, o îmbrățișare, o seară liniștită alături de copilul meu. Somnul, odihna, nu mai sunt acum un lux, ci o necesitate. Week-end-urile în care fostul soț lua copilul la el deveneau pentru mine momente de reîncărcare și de refacere a echilibrului.”, a completat ea.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.