Setari Cookie-uri

Smiley, mesaj de susținere penytru Simona Halep: Sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste...

Smiley sare în apărarea Simonei Halep și este convins că dreptatea este de partea ei.

Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a primit un verdict sever din partea ITIA (Tribunalul Independent de Integritate al Tenisului) - o suspendare de 4 ani în urma scandalului de dopaj care a început să planeze asupra carierei ei în 2022, când a fost depistată cu substanța Roxadustat (interzisă de WADA) în urma unui control antidoping la US Open.

Această veste cruntă a provocat o serie de reacții în rândul personalităților din lumea sportului și al fanilor. Printre cei care și-au exprimat opinia se află și cunoscutul cântăreț Smiley, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și arăta susținerea față de Simona Halep.

"Dacă s-ar inventa un detector de moralitate, sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste". Alături de acest mesaj, artistul a publicat o imagine cu Simona Halep.

Citește și:

De-a lungul timpului, au circulat zvonuri potrivit cărora Smiley ar avea o simpatie față de sportiva română și că între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Cu toate acestea, aceste informații au fost ulterior negate de ambii protagoniști. În trecut, Smiley a fost prezent în Statele Unite pentru a susține din public pe Simona Halep la două turnee ale circuitului WTA, iar apariția sa la Indian Wells în 2016 a stârnit speculații cu privire la o posibilă relație.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.