Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Andreea Antonescu a lipsit de la nunta mamei sale: îi urez noroc și fericire...

Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit în America, cu bărbatul care îi este alături de 21 de ani.

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre absența sa de la nunta mamei sale, Mioara Antonescu, care a avut loc recent în Statele Unite ale Americii. Evenimentul a marcat o etapă importantă în viața mamei sale, care s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Karol Szekeres, care îi este alături de 21 de ani.

Cântăreața a explicat că a fost imposibil pentru ea să participe la nuntă împreună cu cele două fiice ale sale, deoarece micuța Venice Victoria era prea mică pentru un zbor atât de lung.

"Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întotdeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte importanți sau oameni cu care am interacționat mai puțin.", a mărturisit jumătatea Andre, pentru antenastars.ro.

Citește și:

După ce tatăl Andreei Antonescu a decedat, mama ei, Mioara Antonescu, și-a refăcut viața alături de Karol Szekeres, iar relația lor durează de mai bine de două decenii. Cu o rochie de culoare roz pudră și un buchet asortat, Mioara Antonescu a spus "DA" într-un cadru special, iar mirele, Karol Szekeres, a purtat un costum de culoare bej. Mama Andreei Antonescu a postat mai multe fotografii din ziua căsătoriei pe rețelele de socializare, iar internauții au putut observa fericirea de pe chipul mamei Andreei.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.