Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Aris Eram a fost exmatriculat o săptămână de la liceu

Aris Eram a făcut declarații surprinzătoare, după ce a dezvăluit că a fost extramatriculat în timpul liceului.

Aris Eram și Alexia Eram, copiii celebrei prezentatoare de știri Andreea Esca, sunt în centrul atenției în această perioadă datorită apariției lor în emisiunea „America Express”, de la Antena 1. După ce au ajuns la vârsta majoratului, cei doi frați au început să se implice tot mai mult în lumea televiziunii și să fie mai prezenți în spațiul public. Astfel, ei și-au făcut intrarea în lumea showbiz-ului românesc și și-au împărtășit experiențele cu fanii și cu telespectatorii.

Până acum, Andreea Esca a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața personală a copiilor săi, preferând să îi țină departe de ochii curioșilor și de atenția mediatizată. Cu toate acestea, odată ce Alexia și Aris au împlinit 18 ani, au decis să se expună treptat în mediul public.

Citește și:

Recent, cei doi frați au făcut o serie de dezvăluiri interesante într-un podcast condus de Giulia Anghelescu, colega lor din emisiunea „America Express”. În cadrul acestui interviu, ei au povestit despre perioada liceului, dezvăluind detalii amuzante și unele mai puțin obișnuite.

Amândoi au urmat studii la Liceul Francez Anna de Noailles, o instituție de învățământ pe care au descris-o ca fiind foarte strictă.

"Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi.", a povestit Alexia Eram.

Însă, povestea exmatriculării lui Aris a stârnit curiozitatea publicului, el relatând cum a ajuns în această situație.

Citește și:

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră. Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mărturisit fiul Andreei Esca.

Citește și:

După absolvirea liceului în România, Aris Eram a ales să își continue studiile în străinătate, în Barcelona, Spania. Într-un interviu anterior pentru paginadepsihologie.ro, Aris a mărturisit că își dorește să se întoarcă în România.

"Îmi doresc să mă întorc în România, deoarece aici am mai multe conexiuni care mă pot ajuta să-mi pun planurile în aplicare.”, a declarat Aris.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.