Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Delia a renunțat să meargă la psiholog: Vai, sărăcuța...

Delia a renunțat să mai meargă la psiholog, după ce interacțiunea avută cu un terapeut i-a dat de gândit.

Delia, în vârstă de 41 de ani, cunoscută și apreciată pentru cariera sa muzicală și rolul de jurat la emisiunea iUmor, a oferit recent un interviu spumos, discutând despre căsnicia cu Răzvan Munteanu, experiența sa cu terapia, dar a dezvăluit și câteva dintre perspectivele pe care le are în ceea ce privește îmbătrânirea.

Căsnicia artistei cu Răzvan Munteanu, începută în 2012, a fost descrisă de Delia ca fiind exact așa cum și-au dorit-o. Într-un interviu pentru podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”, Delia a dezvăluit faptul că ea și partenerul ei de viață reușit să construiască o căsnicie solidă și fericită, lucru care le aduce satisfacție și împlinire.

O dezvăluire surprinzătoare a fost legată de terapia psihologică, unde Delia a declarat că a renunțat la aceasta din cauza unei experiențe neplăcute. Artista a explicat că deși a încercat terapia de două ori, s-a simțit mai mult o victimă.

Citește și:

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța»’. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok“, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”.

În ceea ce privește îmbătrânirea, Delia a vorbit deschis despre modul în care devii conștient de trecerea timpului, mai ales atunci când devii părinte. Ea a subliniat că responsabilitățile și grijile suplimentare te fac să te maturizezi și să te simți mai în vârstă decât ești. Artista a adăugat că, în opinia ei, preocuparea excesivă pentru mediul social și prea multă atenție acordată aspectelor exterioare pot contribui la procesul de îmbătrânire.

Citește și:

„Te responsabilizează foarte tare. Trebuie să devii un pic mai în vârstă decât ești ca să fii matur. Cred că, dacă ai foarte multe griji, dacă te interesează foarte mult mediul social și te raportezi foarte mult la asta, îmbătrânești”, a completat cântăreața pentru sursa de mai sus.

Un alt subiect abordat în interviu a fost decizia artistei de a nu deveni mamă, subiect care a stârnit controverse de-a lungul timpului, pe social media.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: «Nu vreau să fac copii». Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a mai explicat Delia, potrivit Viva!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.