Setari Cookie-uri

Prima apariție a lui Irinel Columbeanu, după mutarea la azil. Fostul om de afaceri a confirmat că a primit bani de la fiica sa

Irinel Columbeanu a avut prima apariție televizată, după ce a luat decizia de a se muta la azil. Ce spune fostul om de afaceri despre ajutorul primit de la fiica sa?

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu a avut ieri, 11 octombrie, prima apariție televizată de la momentul în care s-a mutat la azilul pentru seniori. În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, Columbeanu a vorbit deschis despre cum arată viața lui acum, dar și despre prietenii care l-au ajutat să facă tranziția la noul său stil de viață.

Îmbrăcat într-un costum deschis la culoare, o cămașă galbenă și o cravată, Irinel Columbeanu a făcut o apariție impresionantă alături de Ioan Cassian, proprietarul azilului unde locuiește acum. Cristi Brancu a inițiat discuția cu cei doi și l-a întrebat pe Columbeanu cum a decis să facă această schimbare majoră în viața sa.

"Bazându-mă pe experiența anterioară a tatălui meu, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo", a spus fostul om de afaceri.

Citește și:

Despre vizitele primite în azil, Columbeanu a dezvăluit că mai mulți prieteni au venit să-l vadă, inclusiv fosta sa iubită, Oana, dar a preferat să nu ofere detalii suplimentare cu privire la identitatea altor vizitatori. În ceea ce privește aspectul financiar, Ioan Cassian, proprietarul azilului, a menționat că prietenii lui Irinel Columbeanu s-au mobilizat pentru a-l ajuta, făcând donații. Acesta a subliniat că s-au oferit să reducă costurile pentru Columbeanu și a confirmat că au primit numeroase apeluri de la persoane care doresc să facă donații în sprijinul fostului om de afaceri.

De asemenea, Irina Columbeanu, fiica lui Irinel, și-a arătat susținerea și i-a trimis bani tatălui său. Irinel Columbeanu a menționat că a fost impresionat de acest gest.

„Ce m-a impresionat e c și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă…cred că nu are importanță suma”, a spus el în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și:

Într-un alt interviu, în emisiunea online "Fiță cu Adiță," Columbeanu a dezvăluit că menține legătura cu Monica Gabor, fosta sa soție, și cu Irina, fiica lor, care s-a stabilit în America.

"Șunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizite de la prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita," a declarat Irinel Columbeanu.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.