Setari Cookie-uri

Mircea Bravo a devenit tătic de fetiță! Prima fotografie cu micuța lui

Îndrăgitul actor Mircea Bravo a devenit tătic pentru prima dată și a postat prima fotografie cu micuța sa.

Bucurie mare în familia actorului Mircea Bravo! Simpaticul actor și soția sa, Georgiana, au devenit părinți și au împărtășit vestea emoționantă cu fanii lor din mediul online. Mircea Bravo a postat primele imagini cu bebelușul lor și a descris momentul ca fiind unul de neuitat.

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris actorul pe Instagram, alături de fotografii care îl înfățișează ținându-și în brațe micuța mult dorită.

Urmăritorii lui Mircea Bravo au fost surprinși plăcut de vestea sosirii pe lume a bebelușului și au postat numeroase mesaje de felicitare și urări de sănătate și fericire. Mulți dintre aceștia au fost uimiți, crezând inițial că imaginile ar putea fi de la o filmare, dat fiind faptul că actorul a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa privată.

Citește și:

„Ce frumusețe! Să fie sănătoasă”, „Am crezut că e de la o filmare! Să fie sănătoasă și fericită!”, „Felicitări, să vă aducă numai bucurii și să fie o norocoasă în viață!”, „Bun venit pe lume îngeraș!” - au fost doar câteva dintre mesajele primite de actor pe Instagram.

Mircea și Georgiana s-au cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19 și s-au căsătorit în vara anului 2022. Georgiana este profesor universitar la Cluj. Cei doi au fost prezentați unul altuia printr-o cunoștință comună, actrița care interpretează rolul mamei lui Mircea în filmele sale. Povestea lor de dragoste a fost descrisă ca fiind una naturală și plină de simplitate, iar acum au devenit o familie cu apariția micuței Mira.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.