Setari Cookie-uri

Deea și Dinu Maxer, din nou împreună! Cum s-au pozat cei doi la ziua de naștere a fiicei lor?

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit-o împreună pe Maysa, fiica lor, care a împlinit 4 ani. Cum s-au pozat cei doi artiști?

Chiar dacă au trecut prin momente dificile și au decis să meargă pe căi separate în primăvara acestui an, Deea și Dinu Maxer au demonstrat faptul că micuții lor rămân mereu o prioritate. Având custodie comună, cei doi părinți au sărbătorit ieri, la grădiniță, ziua de naștere a fiicei lor, Maysa, care a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani.

Cu un divorț proaspăt în spatele lor, Deea și Dinu Maxer au ales să păstreze o relație bună în numele celor doi copii ai lor, Andreas și Maysa. După separare, băiatul, Andreas, a rămas să locuiască cu tatăl său, în timp ce micuța Maysa a continuat să stea cu mama ei, Deea. Cu toate acestea, acest lucru nu i-a împiedicat pe părinți să fie împreună într-o zi atât de specială pentru fetița lor.

Citește și:

Cu zâmbet pe buze, Deea și Dinu Maxer s-au întâlnit față în față la grădiniță pentru a sărbători ziua de naștere a adorabilei Maysa. Aceasta a fost în centrul atenției, purtând o rochie specială, devenind Elsa din "Frozen" și bucurându-se de o baghetă și o coroniță regală pe cap. Tortul de aniversare a fost la fel de special, decorat cu un curcubeu și personajul Belle din celebrul serial animat "Frumoasa și Bestia," care a fost și vedeta petrecerii micuței.

"La mulți ani, gărgărița lui tati! Maysa a avut parte de o surpriză la grădiniță de ziua ei! Am fost cu toții alături de ea, dar și prințesa ei preferată Belle (din Frumoasa și Bestia), atât în realitate, cât și pe tort.", a scris Dinu Maxer, pe social media.

Citește și:

Nici Deea Maxer nu s-a lăsat mai prejos, adăugând un mesaj emoționant pe Instagram pentru fiica sa.

"4 ani. La mulți ani, suflețica mea! Nu uita! Super-puterea ta este iubirea!", a scris vedeta.

La petrecerea de la grădiniță nu a lipsit nici Andreas, băiatul celor doi, și care a avut parte de momente speciale alături de sora sa și de ambii lor părinți. Fotografiile surprinse la eveniment au arătat o atmosferă plină de veselie și afecțiune.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.