Setari Cookie-uri

Deea Maxer, ajutor financiar pentru Dinu: Aș putea spune că-i generez venit...

Deea Maxer a dezvăluit ce relație are cu Dinu Maxer, din punct de vedere profesional, după divorț.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu câteva luni, însă au rămas în relații bune pentru binele copiilor lor, Andreas și Maysa. Chiar și după separare, cei doi artiști continuă să colaboreze atât în ceea ce privește evenimentele artistice, cât și în afacerea cu produse cosmetice, unde Deea are poziție de lider.

Înainte de divorț, Deea și Dinu Maxer erau cunoscuți ca un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă, unde colaborau în diverse proiecte muzicale. Totuși, în prezent, Deea Maxer a ales să se concentreze pe proiectul său oriental, în timp ce Dinu Maxer își continuă activitatea muzicală.. Cu toate acestea, ei sunt deschiși să prezinte evenimente împreună sau să participe la aceeași ocazie, fiecare având propriul său program.

Citește și:

„Proiectul meu oriental nu-l implica pe Dinu. Dar în momentul de față mi-l manageriez singură. Acest proiect se vinde în hoteluri, în cazinouri, e foarte solicitat. Există solicitări de evenimente în continuare, pe care să le prezentăm împreună. Sau la care să fim solicitați, în cadrul aceluiași eveniment, dar fiecare cu programul lui. Dinu cu programul lui de muzică de petrecere, o jumătate de oră, o oră, cât cântă, iar eu, de-a lungul serii, cu programul meu oriental”, a explicat ea într-un interviu pentru Cancan.

Despre comunicarea cu Dinu Maxer, Deea a menționat că aceasta are loc strict în legătură cu copiii lor și cu afacerea lor comună de produse cosmetice. Ambii sunt implicați în gestionarea acestei afaceri, iar Deea precizează că ea are rolul de lider și se ocupă de vânzări, iar Dinu face parte din echipa ei. Ea subliniază că nu există un "șef" în companie, însă îi generează și fostului soț venituri.

Citește și:

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de businessul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani. Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot businessul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări. În compania aceasta, nimeni nu are șef. Aș putea spune că-i generez venit, nu că-i sunt șefă”, a adaugat Deea Maxer.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.