Setari Cookie-uri

Laura Giurcanu nu și-a putut stăpâni lacrimile la America Express:Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea...

Laura Giurcanu a fost emoționată de gestul unei familii care a ajutat-o în cadrul competiției America Express. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a vorbit despre tot ceea ce a simțit în acele momente.

Cel mai recent sezon al show-ului America Express a adus mult suspans și emoții pentru concurenți, iar pe tot parcursul competiției, aceștia au trecut prin experiențe intense și inedite. În episodul recent al emisiunii difuzate pe Antena 1, a venit rândul cunoscutei vedete Laura Giurcanu să își lase emoțiile să curgă liber.

Laura Giurcanu și partenera sa, Sânziana Negru, s-au alăturat competiției cu determinare și ambiție, hotărâte să demonstreze că sunt capabile să facă față tuturor provocărilor. Până acum, cele două au reușit să treacă cu succes de toate probele, dar în episodul recent difuzat, un gest făcut de oameni cu suflet mare a mișcat-o profund pe Laura Giurcanu.

Totul a început după ce echipele au avut de parcurs o distanță considerabilă, făcând autostop, iar sprijinul din partea localnicilor a fost destul de redus. Cu toate acestea, norocul le-a surâs Laurei și Sânzianei atunci când au întâlnit o familie generoasă, care, în ciuda propriilor dificultăți financiare, au făcut tot posibilul pentru a le ajuta.

Citește și:

Gestul neașteptat și plin de compasiune al acestei familii a avut un impact semnificativ asupra Laurei Giurcanu. Vedeta nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

"A fost primul moment în care eu m-am emoționat, de când sunt aici. Primul moment din ăla de emoționat în care nu mai puteam să mă controlez. Mi s-a părut un gest incredibil. Oamenii aceștia oricum nu au bani și totuși ne-au plătit. Stau într-un sat, nu au bani și ne-au plătit nouă biletul de mașină până acolo. Deși nu știu nimic despre noi, nu știm cine suntem, doar le-am zis că vrem să câștigăm un concurs. Plâng de fericire, sunt foarte fericită în acest moment. Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea.", a spus ingluencerița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.