Setari Cookie-uri

Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la «Chefi la cuțite»

Doina Teodoru, marea susținătoare a lui Cătălin Scărlătescu după despărțirea de Chefi la cuțite.

Emoțiile și surprizele nu au ocolit nici lumea showbiz-ului românesc, când vestea plecării celor trei chefi emblematici de la show-ul de televiziune "Chefi la cuțite" a căzut ca un trăsnet. Partenera fostului jurat Cătălin Scărlătescu, actrița Doina Teodoru, a avut prima reacție după aflarea veștii și și-a arătat susținerea necondiționată pentru iubitul său.

Sezonul 12 al emisiunii "Chefi la cuțite" a fost ultimul prezentat de către Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cei trei chefi care și-au făcut loc în inimile telespectatorilor din România. Această plecare a venit ca urmare a refuzului lor de a mai continua cu filmările pentru următorul sezon, declarând că au atins limita oboselii. În aceste condiții, conducerea postului de televiziune Antena 1 a decis să îi înlocuiască.

Citește și:

Surpriza a fost una și mai mare pentru Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, care a mărturisit că a aflat de aceste schimbări odată cu restul lumii. Actrița cunoscută pentru rolul său în serialul românesc "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" a declarat că a fost uimită de această decizie și nu a avut informații prealabile cu privire la schimbările din viațsa profesională a partenerului ei de viață.

"Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face.", a spus actrița, potrivit ego.ro.

Citește și:

În ciuda acestei despărțiri, Cătălin Scărlătescu va continua să fie prezent în lumea televiziunii și a gastronomiei, având numeroase proiecte în derulare..

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.