Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, ultimele pregătiri înainte de botezul micuței Venice:este un vis pe care nici nu am îndrăznit să-l visez...

Andreea Antonescu se pregătește de botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ea și fostul ei partener, Victor Vrînceanu s-au asigurat că totul este pus la punct pentru ziua evenimentului. Care sunt gândurile artistei înainte de cea mai specială zi din viața ei.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu sunt pregătiți să-și boteze fiica, pe micuța Venice Victoria, într-un eveniment special ce va avea loc sâmbătă, 24 iunie. Înainte de marele eveniment, Andreea Antonescu a acordat un interviu pentru Fanatik, unde a dezvăluit detalii legate de ultimele pregătiri și despre relația cu tatăl fetiței sale, în ciuda faptului că nu mai sunt un cuplu.

La șase luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu va păși în biserică alături de micuța sa și de Victor Vrînceanu, fostul ei iubit. Pregătirile pentru botez sunt în plină desfășurare, iar artista mărturisește că se simte norocoasă și că Dumnezeu a fost alături de ea în acest proces.

„Am ajuns să fiu cu ele exact pe ultima sută de metri şi făcute cumpătat şi tipicar, aranjate toate exact cum îmi place mie. Efectiv m-a ajutat Dumnezeu mult de tot şi de data aceasta. Eu fiind şi zodia Fecioarei, sunt foarte tipicară şi chiar trebuia să le ştiu pe toate puse la punct până la ultimul detaliu.

Citește și:

Suntem în punctul de a alege ţinutele. Da, cu trei zile înainte de botez (n.red. – râde). Pentru că îmi place să lucrez cu profesionişti şi pentru că lucrez cu stilista mea de peste patru ani de zile, iar ea ştie exact ce vreau. Întotdeauna simt că mă pune într-o lumină frumoasă şi de fiecare dată îmi găseşte ţinutele potrivite.

Aşa că merg şi de data aceasta pe mâna ei şi bineînţeles amprenta mea. Eu şi micuţa nu vom avea ţinute la fel, pentru că bebelina e bebelină, ea va fi moţată cu pampoane, eu nu am cum să îmi pun pampoane (n.red. – râde). Iar Sienna îşi alege ţinutele de una singură, dar vom încerca să fim oarecum în acelaşi ton toate trei”, a declarat artista, pentru publicația mai sus menționată.

Citește și:

Deși nu mai formează un cuplu cu Victor Vrînceanu, Andreea Antonescu este fericită că a devenit mamă pentru a doua oară. Ea se bucură de prezența Sienei, fiica sa din căsătoria anterioară cu Traian Spak, și îi aduce mulțumiri pentru sprijinul și discuțiile pe care le au împreună.

În privința botezului, artista a cerut chiar părerea Sienei, ținând cont de gusturile și simțul său estetic. Andreea este emoționată de faptul că timpul trece rapid și este recunoscătoare pentru familia minunată pe care o are.

"Micuţa Victoria a împlinit deja şase luniţe, am ajuns la botez, a crescut mare. Mă uit şi la Sienna, care îmi este prietenă şi cu care am tot felul de discuţii, care mă însoţeşte peste tot.
Chiar şi în privinţa botezului m-am sfătuit cu ea, i-am cerut părerea, pentru că Sienna are foarte mult bun gust. Şi uite aşa îmi dau seama că timpul trece foarte repede şi-atunci mă copleşesc emoţiile din orice. Eu chiar mi-am propus să fiu să fiu pe poziţii, foarte echilibrată, cu capul pe umeri, foarte calculată până în ziua botezului, când probabil, de emoţii voi leşina şi end of story (n.red. – râde). Atât de mult am pus suflet în organizarea acestui eveniment, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Siennei. Am două fetiţe, este un vis pe care nici nu am îndrăznit să-l visez vreodată”, a mai zis ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.