Setari Cookie-uri

Oana Ioniță obține o victorie în disputa cu fostul soț pentru custodia fiului lor

Oana Ioniță a obținut o primă victorie în bătălia legală cu fostul ei soț privind custodia fiului lor. După luni de incertitudine și suferință, decizia magistraților din 26 februarie a adus un strop de lumină în viața ei.

Oana Ioniță, cunoscută coregrafă și personalitate în mediul artistic, a câștigat recent o primă bătălie în lupta pentru custodia fiului său în procesul împotriva fostului său soț, Florin Budnaru. Această victorie vine după luni de suferință și îngrijorare pentru vedeta care a mărturisit public problemele cu care s-a confruntat în relația cu fiul ei, care părea să se fi îndepărtat de ea în urma divorțului.

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate-jumătate – și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…)

Citește și:

Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a povestit vedeta, în emisiunea lui Cristi Brancu.

După separarea de Florin Budnaru, Oana Ioniță a încheiat un acord cu acesta privind custodia și programul de vizită al fiului lor. Potrivit acestui acord, fiul lor locuia cu tatăl său, iar Oana își petrecea timpul cu el în vacanțe. Cu toate acestea, vedeta a resimțit dorința și nevoia de a fi mai aproape de copilul ei și a decis să conteste acest aranjament în instanță.

Citește și:

Astfel, în urma unui nou proces inițiat de coregrafă, care a durat luni de zile, magistrații s-au pronunțat în favoarea Oanei Ioniță. Conform deciziei instanței, fiul lor va petrece acum două zile în săptămânile impare și patru zile în săptămânile pare alături de mamă, o schimbare semnificativă în ceea ce privește programul de vizită. scrie spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.