Setari Cookie-uri

Delia, dezvăluiri emoționante după ce sora ei a fost eliminată de la Power Couple Romania

Delia a fost alături de sora ei, Oana Matache, în competiția de la Antena 1. Ce a declarat vedeta, după ce a văzut ultimul episod cu sora sa și Radu Siffredi?

Finala primului sezon al emisiunii „Power Couple România – La bine și la greu” a adus momente de tensiune și emoție, iar una dintre cele mai impresionante povești a fost cea a Oanei Matache și a partenerului ei, Radu Siffredi. Delia, sora Oanei, a urmărit cu sufletul la gură întregul eveniment și și-a exprimat reacțiile după ce cuplul a pierdut în ultima probă.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost cei care au câștigat competiția, rezistând mai bine de 97 de minute la proba celor patru anotimpuri. Cu toate acestea, atenția publicului a fost și pe povestea emoționantă a Oanei Matache și a lui Radu Siffredi, care au abandonat proba la un moment dat.

Delia, profund implicată în viața surorii sale, a avut o reacție plină de empatie și compasiune când a aflat că Oana și Radu au decis să renunțe.

Citește și:

„Hai, hai, bă, o oră și 30 de minute! Mi se pare cumplit”, a spus Delia, exprimându-și dezamăgirea pentru eșecul surorii sale.

„S-a uitat la mine și îți jur că Oana dispăruse! Oana nu mai era! Avea pupilele dilatate, se făcuse pachet săraca de durere. S-a terminat, dar nu mai puteam să o văd așa, îți jur! N-am văzut-o în viața mea așa!”, a mărturisit Radu Siffredi, descriind momentul dramatic al abandonului.

După finala plină de suspans, Radu Siffredi a transmis un mesaj de dragoste pentru Oana Matache, pe contul său de Instagram, subliniind importanța momentelor pe care le-au trăit împreună și alegând să se concentreze pe iubire și recunoștință.

„Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult”, a scris Radu Siffredi pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.