Setari Cookie-uri

De ce își testează Cristi Borcea anual copiii împotriva substanțelor interzise: V-ați nenorocit

Cristi Borcea își testează anual copiii împotriva substanțelor interzise, iar recent a povestit care este motivul pentru care face lucrul acesta, deși unii părinți ar putea considera că este un comportament total nepotrivit.

Cristi Borcea are o familie numeroasă, tocmai de aceea încearcă să păstreze o relație bună cu copii lui, iar într-un podcast în cadrul căruia a fost invitat recent a vorbit despre acest lucru, dând detalii cu totul și cu totul neașteptate. Omul de afaceri este foarte dur, când vine vorba de educația lor și nu le permite să încalce anumite reguli, pentru că știe foarte bine care sunt consecințele.

În acest sens, el cumpără în fiecare an teste împotriva substanțelor, chiar dacă are încredere în copiii lui și nu îi crede în stare de așa ceva, dar nu ar fi exclus să li se pună ceva în băutură, când ies într-un club, de exemplu. Face asta și pentru că oamenii din jurul lor le-ar putea vrea răul din simplu motiv că sunt copiii lor, iar lucrurile de genul acesta se întâmplă peste tot și preferă să evite situațiile neplăcute.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.