Setari Cookie-uri

Oana Roman, nevoită să își mute de urgență fiica de la școala privată la care învăța

Oana Roman a dezvăluit o situație mai puțin plăcută prin care a trecut, după ce a aflat că școala fiicei sale se va închide definitiv.

De ceva timp, Oana Roman se confruntă cu tot felul de provocări în viața sa, iar problemele de țin lanț de vedetă. Recent, într-o postare pe pagina sa de Instagram, Oana a dezvăluit că a fost forțată să își mute fiica, pe Isabela, de la școala privată la care învăța, după ce unitatea de învățământ a anunțat, subit, închiderea sa la sfârșitul anului școlar.

Inițial, Isabela a fost încântată să înceapă studiile la o școală privată din Pipera, iar Oana a fost de asemenea impresionată de modul în care fiica sa s-a adaptat la noul mediu, mai ales că a frecventat o școală de stat până atunci. Cu toate acestea, bucuria celor două a fost umbrită atunci când au primit un simplu e-mail care anunța închiderea școlii la finalul anului școlar.

Citește și:

"Acea școală s-a închis. Acum vreo două luni ne-au trimis un mail foarte sec, în care ne-au anunțat că școala se închide la sfârșitul acestui an școlar, fără vreo explicație. Nu ne-au chemat la vreo discuție. Mulți părinți s-au speriat și au început să transfere copiii de acum și Isa rămăsese singură într-o clasă în care erau oricum vreo 5-6 copii. Am fost obligată să-i caut o altă școală", a explicat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Situația a fost cu atât mai dificilă cu cât Oana a primit această veste în ziua în care își înmormânta mama. Cu toate acestea, a trebuit să acționeze rapid pentru a găsi o altă opțiune pentru fiica sa. Transferul la o altă școală a fost singura soluție, deși atât Isabela, cât și mama sa, au avut de suferit din cauza acestei schimbări neașteptate.

Citește și:

„Apropo de cheltuieli neprevăzute… luna asta m-au inundat cheltuielile neprevăzute sau în plus față de ce plătesc, în mod curent, în fiecare lună. Azi la service, apoi taxa de înscriere și prima lună de plată la noua școală a Isei, parastasul de 40 de zile pentru mama, cărți, manuale, uniformă și două activități extrașcolare în plus pentru Isa”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.