Setari Cookie-uri

Adevăratul motiv pentru care Jorge a cerut-o în căsătorie pe soția sa: Am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur

Jorge a dezvăluit motivul pentru care și-a cerut soția în căsătorie, deși nu își dorea o relație stabilă. Acum, la 10 ani de relație, Jorge este recunoscător pentru povestea de dragoste pe care o trăiește cu Ramona Prodea.

Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc, însă puțini știu povestea din spatele căsătoriei lor. Recent, artistul a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a relației lor, recunoscând că și-a cerut partenera în căsătorie din frică de a rămâne singur.

Cei doi au traversat împreună momente dificile, caracterizate prin despărțiri și împăcări repetate. Inițial, relația lor a fost una tumultuoasă, fiind marcată de dorințe diferite: Jorge dorea să mai trăiască experiențe de viață, în vreme ce Ramona căuta ceva serios și stabil. Aceste diferențe i-au adus deseori în pragul despărțirii, însă întotdeauna au găsit o cale către împăcare. Momentul în care Jorge și-a cerut în căsătorie partenera a venit într-un moment de cumpănă. Recent divorțat și cu multe reticențe legate de o nouă relație stabilă, artistul s-a confruntat cu teama de a rămâne singur.

Citește și:

"Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta", a mărturisit Jorge într-un podcast.

Despre momentul cererii în căsătorie, Jorge a dezvăluit că nu se gândea la o relație stabilă, în momentul în care a întâlnit-o pe sotia sa.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori.

Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici”, a mărturisit Jorge.

Citește și:

Cu toate că inițial cererea nu a fost motivată de dragoste pură, ci mai degrabă de frică, Jorge și Ramona au reușit să construiască o relație solidă, bazată pe înțelegere și susținere reciprocă.

„Acum câteva seri ne-am pus în pat, am luat-o de mână și i-am spus cât de mult mă bucur că am ales să fim împreună, cât de mult mă bucur că suntem aici amândoi. Nu aveam nicio șansă să rămânem amândoi. Ea cu 10 ani mai mare decât mine, eu 30, ea 40. Eu voiam să golănesc, ea voia ceva serios”, a mai spus Jorge.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.