Setari Cookie-uri

Kilogramele în plus, motiv de disperare pentru Vica Blochina. Și-a dorit să moară: "E foarte tristă povestea asta"

Vica Blochina a avut foarte mult de suferit din cauza kilogramelor în plus și și-a făcut curaj să vorbească despre acea perioadă grea din viața sa abia acum. Dansatoarea și-a dorit să moară, pentru că nu îi mai plăcea ceea ce vedea în oglindă. Ce a mai povestit!

Vica Blochina, despre kilogramele în plus cu care s-a confrunta

Vica Blochina s-a confruntat, o lungă perioadă de timp, cu kilogramele în plus și ajunsese să nu se mai simtă deloc bine în pielea sa. A încercat toate metodele care i-au trecut prin cap pentru a scăpa de acestea și pentru a fi mulțumită de ceea ce vede în oglindă, dar niciuna dintre ele nu a dus la rezultatele dorite. A avut o vreme în care ajunsese la capătul puterilor, fiind conștientă că doar acele kilograme erau cele care îi afectau modul de viață, dar mai ales comportamentul față de oamenii din jurul său, dar și față de ea însăși.

Nemulțumirea pe care o simțea în permenanență era cauzată, în mod clar, de toate kilogramele în plus care nu îi mai dădeau pace și de care nu putea să scape. Acest lucru o afecta, pentru că blondina a fost mereu interesată de aspectul fizic și dacă nu îi plăcea ceea ce vedea, nu era fericită.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.