Setari Cookie-uri

Oana Ioniță și fostul ei soț au stabilit custodia și domiciliul copiilor: Isabel va locui la mine și Maxim, la Florin...

Oana Ioniță a finalizat divorțul de soțul ei, iar împreună au stabilit și custodia și domiciliul celor doi copii pe care îi au împreună. Fiica dansatoarei va rămâne să locuiască cu ea, în timp ce fiul ei, Maxim, va locui cu tatăl său.

Oana Ioniță si fostul ei soț au suprins pe toată lumea când au decis să divorțeze, după mulți ani de căsnicie. Cu toate că păreau o familie fericită, cei doi au pus punct relației și s-au adresat instanței pentru oficializarea procesului de divorț, dar și pentru partaj și custodia copiilor.

Acum, apele s-au liniștit, iar Oana Ioniță poate răsufla ușurată că această perioadă dificilă din viața ei s-a încheiat. Coregrafa a vorbit despre schimbările care urmează în viața ei, mai ales să fiul ei, Maxim, va merge să locuiască cu tatăl lui, conform înțelegerii pe care ea și fostul ei soț au avut-o.

„Custodia este comună. Isabel va locui la mine și Maxim, la Florin. El o să se mute. Vacanțele o să le petrecem împreună. Eu o să merg să îl iau de la școală, să îl ajut cu temele. El vine și îl duce la teatru, astfel încât să aibă un program ca și până acum, să nu simtă ei vreo diferență, de percepție, de iubire, de atașament”, a declarat ea, pentru unica.ro.

Citește și:

Vedeta a mai menționat că atât ea, cât și tatăl copiilor ei încearcă să fie părinți cât mai buni pentru Isabel și Maxim, în ciuda problemelor conjugale apărute.

„Trebuie să se pronunțe. Până la urmă am stabilit să facem la notar, dar s-a continuat și în tribunal. Ultima dată când ne-am întâlnit, la tribunal, a durat cinci minute. Ne-am văzut, am spus amândoi că suntem de acord, am semnat. Încercăm să fim niște părinți cât mai buni pentru copii, astfel încât să nu simtă povara despărțirii noastre”. a mai specificat ea.

Motivul divorțului

Oana Ioniță și-a dat seama treptat faptul că mariajul său nu poate să mai funcționeze. Chiar dacă a încercat în repetate rânduri să repare relația, separarea a fost inevitabilă.

Citește și:

„Anul trecut. Am vorbit cumva amândoi. Știi cum e, fiecare cărămidă se construiește ca să iasă o construcție destul de mare. Când vine cutremurul, câteodată vine pe neașteptate, dar și destrămarea unei relații se poate întâmpla la fel, cum s-a produs și construcția. Din punctul meu de vedere, în relația mea, ruptura a fost în etape. Nu s-a întâmplat ceva ca să ne dea peste cap. În timp, fiecare și-a văzut altfel interesul și de viața lui” a mai adăugat ea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.