Setari Cookie-uri

Nuntă și botez de vis! Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele, înconjurați de elita gomnasticii românești

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele și și-au botezat fiul, totul în cadrul unui eveniment de vis! Cei doi au fost înconjurați de marile gimnaste ale României, familie, dar și prieteni apropiați din lumea sportivă și artistică.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit pe 8 iulie, în aceeași zi în care și-au botezat și fiul, care a venit pe lume pe 29 decembrie, anul trecut. Cei doi au făcut cununia religioasă și botezul într-o biserică din Manasia, județul Ialomița, anunță Cancan.ro, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de vis, la Domeniul Manasia.

Mireasa a purtat o rochie amplă, iar pe cap a avut o coroniță discretă. Ea și-a accesorizat ținuta cu bijuterii simple, elegante, iar machiajul a fost unul discret. Cătălina Ponor a fost înconjurată de marile gomnaste ale României, toate impresionând prin eleganța ținutelor.

„Este momentul să sărbătorim. Casă de piatră, Cătălina și Bogdan”, a scris Andreea Răducan, pe social media, care a venit însoțită de soțul ei, broker-ul Daniel Tandreu.

Citește și:

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil anul trecut

Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, și actorul-cascador Bogdan Jianu, în vârstă de 53 de ani, se cunosc din anul 2005. Cei doi au decis să facă pasul cel mare anul tecut, atunci când s-au căsătorit civil, pe 18 iunie.

Ulterior, pe 29 decembrie, Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată, iar familia ei s-a întregit cu micuțul Vlad.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.