Setari Cookie-uri

Cei 3 chefi de la Antena 1 au fost dați în judecată de trustul Intact! Sorin Bontea filmează reclame peste reclame pentru bani

După ce jurații de la Antena 1 au fost dați în judecată de trustul Intact, Sorin Bontea s-a apucat serios de făcut bani! Chef-ul filmează reclame peste reclame și face publicitate pentru a-și asigura veniturile.

Într-un articol recent publicat de CANCAN.RO, publicația a dezvăluit în exclusivitate că Antena 1 i-a acționat în judecată cei trei foști jurați de la emisiunea "Chefi la Cuțite". Printre aceștia, Sorin Bontea, un bucătar apreciat de publicul emisiunii, se află în centrul acestei dispute legale, pentru că, se pare că acesta a început să filmeze diverse reclame și să facă publicitate la mai multe produse.

Pe data de 12 octombrie, Antena 1 a emis un comunicat oficial anunțând plecarea celor trei jurați - Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Motivul invocat oficial a fost oboseala, așa cum se regăsește în comunicatul oficial al trustului. Totuși, CANCAN.RO a oferit informații exclusive, relevând faptul că demisia celor trei chefi a fost provocată de nemulțumiri financiare.

Citește și:

Cu toate problemele de care le are în ultima perioadă, Sorin Bontea pare să-și vadă de viața sa profesională fără a se lăsa afectat de procesul de judecată în care este implicat. Deși nu mai face parte din echipa "Chefi la Cuțite", bucătarul își asigură venitul prin diverse proiecte personale, demonstrând faptul că nu ratează nicio oportunitate care să îi asigure buzunarele pline.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.