Setari Cookie-uri

Oana Ioniță, păcălită de fostul soț pentru a-l întoarce pe fiul ei împotriva sa: Copilul mi-a fost luat, îndepărtat...

Oana Ioniță a vorbit despre cea mai mare durere a sa, aceea de a nu putea fi alături de fiul ei.

Oana Ioniță, cunoscută pentru aparițiile sale în cadrul emisiunii "Cronica Cârcotașilor", se confruntă acum cu una dintre cele mai dificile perioade din viața sa: divorțul de soțul său, Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Însă, acest divorț nu este doar despre despărțirea lor ca parteneri de viață, ci și despre lupta pentru custodia celor doi copii, Maxim și Isabel.

În urma deciziei de a pune capăt căsniciei, Oana Ioniță și Florin Budnaru au fost nevoiți să se confrunte cu problema stabilirii custodiei copiilor lor, o situație complicată ce a adus multă suferință și tensiune în viața ambilor părinți. Inițial, cei doi au convenit asupra unei înțelegeri privind custodia, însă lucrurile s-au schimbat, iar Oana a decis să caute dreptatea în instanță. Cu toate acestea, decizia judecătorilor nu a fost în favoarea ei, adâncind și mai mult suferința sa.

Citește și:

„El s-a distanțat de mine. Am făcut o convenție, după ce am divorțat. Era făcută în perioada în care eu am vrut să divorțez, el nu voia să plece decât cu Maxim și cu domiciliul la el. Am făcut o convenție în care nu era stipulat timpul concret, erau stipulate vacanțele și restul la mica înțelegere.

Plus că mi s-a spus că putem să atacăm acel document. S-au mutat aproape, doar că de atunci lucrurile s-au separat foarte mult, Maxim știa că mama lui este foarte ocupată și nu are timp de el.

I s-au inserat în mica lui memorie lucruri despre mama lui. (…) S-a schimbat major, Maxim. S-a maturizat, dar s-a și înrăit. Probabil că a simțit foarte mult suferința tatălui lui. Mă așteptam să ne împăcăm.

Eu am trecut prin traumă până să divorțez. Eu nu știam unde stau. Nu știam dacă are nevoie de ceva. Nu am știut niciodată unde stă. Am aflat în proces. Mi s-a spus că eu am creat chestia asta.

Citește și:

Eu am propus să divorțez și eu am produs această separare. Am suferit deoarece copilul mi-a fost luat, îndepărtat. Isabel nu a simțit această apropriere sufletească.”, a declarat Oana Ioniță, în podcastul moderat de Nasrin Ameri.

Oana Ioniță suferă acum din cauza faptului că vede foarte rar pe cel mai mic fiu al său, Maxim, iar relația dintre ei pare să fi fost afectată în mod considerabil. Ea a mărturisit că fostul ei soț s-a folosit de copil pentru a se răzbuna pe ea, încercând să-l distanțeze de ea și de sora lui.

Din păcate, drama divorțului Oanei Ioniță nu se oprește aici. Ea povestește că relația cu Florin Budnaru s-a schimbat în timp, iar susținerea și dragostea pe care o primea inițial s-au diminuat treptat. Oana a simțit că a fost lăsată singură să se ocupe de toate problemele, în timp ce atenția și energia lui Florin se îndreptau exclusiv către fiul lor. Astfel, a fost dificil pentru ea să simtă că mai există vreo conexiune sau sprijin din partea lui.

Citește și:

„Camera lui Maxim a fost clară, dar el n-a dormit niciodată în camera aia. Când doi oameni maturi vor să aibă o relație, trebuie să discute și să încerce ca relația să rămână. Părinții trebuie să aibă timpul lor și să ia hotărâri pentru toți patru.

Noi nu am avut timpul nostru. Fiecare avea un alt program. Ne-am distanțat ca și energie și, la un moment dat, am simțit că nu e ce trebuie. Lui i se părea normal, dar eu aveam nevoie să stea și cu mine.

Nu mai aveam timp cu el. Nu mai aveam susținere. Mi se părea că toată energia se duce spre Maxim. Nu că sunt geloasă, dar nu mai exista altceva. Și am avut discuții și am zis că ori suntem împreună, ori nu”, a explicat Oana Ioniță.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.