Setari Cookie-uri

Alexia și Aris Eram au pregătit un preparat după rețeta mamei lor. Reacția juriului, de-a dreptul surprinzătoare!

Alexia și Aris Eram au pregătit un preparat special, în cea mai recentă ediție a emisiunii Chefi la cuțite.

Ediția de miercuri seară, 3 aprilie, a emisiunii „Chefi la Cuțite” a adus în prim-plan un concurs plin de provocări și rețete inovatoare, culminând cu victoria lui Chef Richard Abou Zaki, care a câștigat amuleta cu un rissotto dulce cu aromă de tiramisu. Cu toate că gusturile tradiționale ale invitatului Nea Marin erau cunoscute, concurenții au avut curajul să riște, iar rezultatele au fost remarcabile.

Provocarea a constat în pregătirea celui mai cremos risotto, dar alegerea ingredientelor secundare a avut un impact major asupra degustării, realizată de Nea Marin. Chef Richard a impresionat cu rissotto-ul său dulce, încântând jurații și obținând victoria, adăugându-și astfel o amuletă în palmares, împreună cu 5 puncte extrem de prețioase.

Citește și:

Locul doi a fost ocupat de Chef Orlando, care a acumulat 4 puncte, urmat de Chef Sautner și Chef Popescu, fiecare primind 3, respectiv 2 puncte. Clasamentul general îl are în continuare pe Chef Sautner în frunte, cu 30 de puncte, însă competiția este strânsă, avându-l pe Chef Orlando și Chef Richard la egalitate, cu câte 29 de puncte fiecare, în timp ce Chef Ștefan se află pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

Privind amuletele, Chef Sautner și Chef Richard conduc cu câte trei fiecare, în timp ce Chef Orlando și Chef Ștefan au câte una. Cu toate acestea, în ultimele trei lupte pentru amulete, clasamentul se poate schimba drastic, deoarece punctajul total va decide componența celor trei echipe.

În aceeași ediție, două echipe competitive, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, precum și Aris și Alexia Eram, au pregătit delicioase preparate pentru jurați. Deși nu au concurat oficial, entuziasmul și talentul lor au fost remarcate. Alexia și Aris Eram, copiii celebrei Andreei Esca, au impresionat cu o rețetă tradițională franțuzească, quiche lorraine, o rețetetă mult îndrăgită a mamei lor. Mai exact, tarta cu praz pregătită de copiii celebrei prezentatoarei tv a fost îndelung apreciată de către juriul Chefi la cuțite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.