Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Flavius Nedelea: Flavius merită foarte mult de la viață...

După o relație de doar câteva luni, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărșțit, atunci când nimeni nu se aștepta. Acum, impresara a făcut public motivul pentru care ea și fostul ei iubit au ales să nu mai meargă pe același drum.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu pentru câteva luni, însă despărțirea celor doi a fost inevitabilă. Impresara a făcut acum public motivul aparent neobișnuit pentru această despărțire: dorința partenerului ei de a deveni tată.

La WOWnews, Anamaria Prodan a mărturisit cu sinceritate că Flavius merită să își îndeplinească visul de a deveni părinte și să aibă propriii săi copii. Cu toate că a fost o decizie dificilă, vedeta a realizat că nu poate oferi acest lucru iubitului ei. Astfel, a preferat să pună binele lui Flavius și dorința acestuia mai presus de relația lor.

"Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să-și țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului," a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

În ceea ce privește relația sa cu bărbații, impresara nu se ascunde de adevăr. Ea recunoaște că este o femeie pretențioasă, iar acest lucru face dificilă găsirea unui potențial partener de viață.

"Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi," a adăugat Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.