Setari Cookie-uri

Oana Ioniță, despre adevăratul motiv pentru care a divorțat de Florin Budnaru: A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim

Oana Ioniță a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, tot calvarul prin care trece de când fiul ei a fost îndepărtat de ea, în urma divorțului de Florin Budnaru.

Oana Ioniță, cunoscuta fostă bebelușă de la "Cronica Cârcotașilor", a decis să-și deschidă sufletul și să împărtășească publicului întreaga poveste alegat[ de divorțul de Florin Budnaru. Într-un episod emoționant al podcastului "Ameritat cu Nasrin", Oana a dezvăluit dificultățile prin care a trecut, exprimându-și sentimentele și motivele care au stat la baza deciziei sale.

Fosta dansatoare și coregrafă a rememorat perioada delicată în care relația lor a început să se deterioreze treptat, odată cu apariția fiului lor, Maxim. Oana a mărturisit că, deși fostul ei soț s-a comportat ca un tată devotat pentru fiica sa, Isabel, totul s-a schimbat odată cu sosirea celui de-al doilea copil. Budnaru și-a concentrat atenția exclusiv asupra fiului lor, ignorând complet nevoile și prezența Oanei și a fiicei sale mai mari.

Citește și:

„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim. Pentru Isabel era, dar nu era același sentiment. Făcea lucruri pentru ea, eram în aceeași casă. Am simțit că până a venit Maxim eram toți trei și era implicat. Dar cred că sângele apă nu se face. Am avut discuții pe tema, dar, așa cum mi-a zis, Isabel era mai apropiată de mine și de buni.

Mama mea a locuit, până acum patru ani, când ne-am mutat într-o casă, doar noi patru. Noi ne-am dorit să stăm împreună, fără să… Mai existau discuții, ne-am dorit locul nostru. Teoretic trebuia să fie foarte bine. Încă mai aveam de plătit rate și trebuia să mai muncesc. Nu știu dacă casa era de vină, dar noi am fost foarte bine înainte să ne mutăm în casa aia. Ține de energia locului. Mai e o explicație, atunci când am fost doar noi doi, am ajuns să ne cunoaștem. Până să ne mutăm, dormeam toți trei, am zis că fiecare poate să aibă spațiul lui. Maxim avea 6-7 ani. Am zis să dorm cu Isabel până ne acomodăm și Maxim a rămas cu Florin și ne tot mutam”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Oana Ioniță, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Chiar și după despărțire, relația lor a rămas tensionată, iar Oana a relatat momentele dificile în care s-a simțit din ce în ce mai neînțeleasă și lipsită de suport. Ea a explicat că își dorea să mai aibă momente în doi, dar fostul ei soț părea să acorde tot interesul doar fiului lor, lăsând-o pe ea în afara ecuației.

„Camera lui Maxim a fost clară, dar el n-a dormit niciodată în camera aia. Când noi oameni maturi vor să aibă o relație, trebuie să discute și să încerce ca relația să rămână. Părinții trebuie să aibă timpul lor și să ia hotărâri pentru toți patru. Noi nu am avut timpul nostru. Fiecare avea un alt program. Ne-am distanțat ca și energie și, la un moment dat, am simțit că nu e ce trebuie și să facem ceva. Lui i se părea normal, dar eu aveam nevoie să stea și de mine. Nu mai avem timp cu el. Nu mai aveam susținerea. Mi se părea că toată energia se duce spre Maxim. Nu că sunt geloasă, dar nu mai exista altceva. Și am avut discuții și am zis că ori suntem împreună, ori nu”, a mai explicat Oana Ioniță.

Citește și:

Un alt moment dificil a fost acela în care Oana a decis să îi dezvăluie fiicei sale că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Cu toate că a fost o discuție emoționantă, adolescenta a înțeles situația și a acceptat cu maturitate informația primită.

„Când am hotărât să divorțez, i-am spus Isei că nu este tatăl ei natural. N-am simțit-o că a fost o dramă, i-am prezenta-o frumos. Am vrut de foarte multe ori să-i spunem. Trebuia să i-o spunem cu mult timp în urmă. Probabil că ea simțea sau că buni a aruncat 2-3 vorbe. Mi se pare că e folosită ca un schimb, «dacă vine Maxim la tine, vine și Isabel la tine». Simți când este vorba despre implicare și nu despre o strategie. E vorba de atențiile simple, de gesturile și despre privirile pe care le ai. Când câștigă o finală mondială și îi spui «Felicitări», nu «Ai fost și tu la o finală…»”, a concluzionat Oana Ioniță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.