Setari Cookie-uri

Oana Roman, răzbunarea supremă pentru Marius Elisei! Ce i-a făcut vedeta fostului soț, după ce a aflat că are o nouă iubită?

Oana Roman nu a rămas indiferentă la noua poveste de iubire a fostului ei soț, astfel că s-a răzbunat așa cum știa mai bine!

După o relație tumultuoasă, o căsătorie, un divorț și o împăcare, Oana Roman și Marius Elisei au ajuns în punctul în care nu se mai puteau înțelege. Divergențele lor au dus la un război pe rețelele de socializare, în care au făcut declarații și acuzații unul la adresa celuilalt. Cu toate acestea, ultima lovitură a venit din partea Oanei și a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

Marius Elisei a anunțat public că și-a pierdut numărul de telefon peste noapte. Această situație neobișnuită a fost cauzată de Oana Roman, care a luat o decizie neașteptată. Ea a decis să renunțe la abonamentul cu numărul de telefon al lui Marius, număr de telefon pe care îl folosea de ani buni Astfel, Marius Elisei s-a trezit într-o situație delicată și a fost nevoit să anunțe public acest lucru.

Citește și:

"Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon. Să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr prin niciun mod, telefonic, mesaj, WhatsApp, indiferent, pentru că nu îl mai dețin. Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis.

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer vouă, celor care o să îmi dea mesaj. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a spus Marius Elisei pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.