Setari Cookie-uri

Mellina se confruntă cu probleme grave de sănătate! Diagnosticul este incert, iar artista s-a apucat de terapie

Mellina se confruntă cu o situație deloc plăcută. Vedeta s-a adresat medicilor pentru problema de sănătate cu care se confruntă, însă, până acum, artista nu a descoperit boala de care suferă.

Mellina, cunoscuta cântăreață și fostă concurentă la emisiunile "Bravo, ai Stil" și "Survivor România", se confruntă cu o serie de probleme serioase de sănătate, dezvăluind drama prin care trece și eforturile sale de a face față situației dificile. La vârsta de 37 de ani, artista a fost nevoită să se adreseze mai multor medici în căutarea unui diagnostic precis.

După luni de simptome insuportabile, multiple vizite la doctori și o serie de analize și RMN-uri, Mellina a primit un diagnostic vag - o inflamație pelviană. Această incertitudine i-a provocat anxietate puternică, determinând-o să apeleze și la terapie pentru a face față emoțiilor din această perioadă de coșmar. Ea a împărtășit această experiență dureroasă cu fanii săi, vorbind deschis despre lupta sa în ceea ce privește aflarea unui diagnostic precis. În ciuda incertitudinii, artista este hotărâtă să caute un tratament adecvat și a început deja terapia.

Citește și:

După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN – uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia…Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez”, a scris Meliina pe Instagram.

Pe rețelele de socializare, Mellina a dezvăluit că investigațiile continuă, iar ea este determinată să afle exact ce o afectează. Recomandând și altora să apeleze la terapie și meditație pentru a face față anxietății, cântăreața încearcă să găsească un echilibru între lupta sa fizică și cea emoțională.

Dar, nu mă las! O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit. M-am apucat și de terapie care mă ajută foarte mult și vă recomand și vouă și de meditație Vipassana (am văzut la Zaiafet) și un pic mă mai liniștește. Știu că sunteți mai mulți în situația asta. Așa că, capul sus și curaj!”, mai completat cântăreața, destul de îngrijorată.

Citește și:

Problema de sănătate a artistei

Mellina a primit un disagnostic incert - inflamație pelvină. Surprizător pentru ea, multe dintre urmăritoarele sale se confruntă cu aceleași simptome pe care ea le-a descris că le-ar avea în această perioadă.

Ca idee, am o inflamație pelviană, încă suntem în investigații, mă simt mult mai bine, mi-am schimbat tratamentul. Încă vrem să vedem ce am, o să am un RMN cu protocol de endometrioză, foarte mulți mi-au scris de chestia asta și deja era luat în calcul și eu cred că o să fie ok. Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, că într-adevăr simptomatologia este oribilă și că mulți oameni au aceste simptome, că este un tratament de lungă durată dar că nu este nimic grav. Nu se moare din asta, toți mi-au zis să mă calmez și m-am mai liniștit”, mai povestește artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.