Setari Cookie-uri

Monica Dascălu a născut o fetiță perfect sănătoasă, la 46 de ani! Prezentatoarea de știri a devenit mamă pentru a doua oară

Viața Monicăi Dascălu a fost ținută departe de ochii curioșilor, însă acum s-a aflat că, în urmă cu patru luni, prezentatoarea de știri a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase.

Monica Dascălu, în vârstă de 46 de ani, cunoscuta prezentatoare a Știrilor de la ora 17:00, a devenit recent mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță, pe nume Eva. Evenimentul a avut loc într-un mod extrem de discret, reflectând atitudinea discretă pe care jurnalista a avut-o întotdeauna față de viața sa personală.

Potrivit informațiilor dezvăluite în presă, Monica Dascălu a născut cu patru luni în urmă, o veste care i-a luat pe mulți prin surprindere. La vârsta de 44 de ani, ea a devenit pentru prima dată mamă atunci când a adus pe lume un băiețel numit Tudor. Așa cum obișnuiește, Monica Dascălu a ținut botezul băiețelului în mare secret, la eveniment participând doar un cerc restrâns de apropiați.

Citește și:

Botezul micuței Eva a avut loc în satul Delureni, județul Bistrița-Năsăud, unde Monica Dascălu și-a petrecut copilăria sub îngrijirea bunicilor. Cei doi nași ai micuței Eva au fost Chetuța și Dan, un cuplu de prieteni apropiați ai vedetei. Se pare că doar Oana Andoni, colega de la Pro TV și cea mai bună prietenă a sa, a fost prezentă la botez.

În ciuda faptului că viața personală a Monicăi Dascălu a fost deseori ținută departe de ochii publicului, ea a avut întotdeauna o aspirație profundă de a deveni mamă. Într-un interviu acordat în 2011, jurnalista a vorbit cu emoție despre importanța maternității și a subliniat că "nimic nu poate fi mai înălțător ca acest rol."

După un divorț discret de Mihai Băjenaru, Monica Dascălu a ales să își refacă viața alături de un partener mai tânăr, alături de care și-a îndeplinit cea mai mare dorință, aceea de a deveni mamă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.