Setari Cookie-uri

Marius Elisei, marele absent de la prima zi de școală a Isabelei. Oana Roman a răbufnit pe Instagram!

Oana Roman și-a condus fiica în prima zi de școală, însă a menționat că tatăl micuței, Marius Elisei, nu a dorit să fie prezent.

Oana Roman a fost prezentă alături de fiica sa, Isabela, la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cu toate că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, tatăl lui Isabela, Oana Roman a luat inițiativa și a condus personal fetița la școală.

„Azi Isa a început clasa a 3 a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum”, a scris vedeta pe Instagram.

Isabela a început clasa a III-a la o școală privată din București, după ce a învățat la Școala Gimnazială Maria Rosetti, unde obținuse rezultate excelente. Decizia de a muta Isabela la o altă școală a fost luată de Oana Roman din cauza schimbărilor anunțate la școala respectivă. Aceasta a dezvăluit că, din cauza numărului mare de elevi și a lipsei de spațiu în clase, conducerea școlii a decis să aducă containere în curtea instituției, unde copiii să învețe.

Citește și:

Oana Roman a considerat că această soluție nu este potrivită pentru copiii de 9 ani, astfel că a optat pentru o școală privată. Cu toate acestea, decizia de a muta Isabela la o altă școală a fost dificilă pentru cea mică și încărcată de emoții.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Citește și:

De asemenea, Oana Roman a menționat pe Instagram că Marius Elisei a fost absent în prima zi de școală a fiicei lor. Cu toate că această absență a putut fi resimțită de Isabela, Oana Roman a subliniat că fiica lor este puternică și deșteaptă și că va face față cu succes acestei noi etape din viața sa școlară.

„Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”. a mărturisit fiica lui Petre Roman, pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.