Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea nu își dorește să meargă la înmormântarea tatălui ei: gesturile pe care el le-a făcut ulterior...

Gabriela Cristea a vorbit cu sinceritate despre relația pe care a avut-o cu părinții săi, dar și-a motivat și decizia pentru care nu va merge la înmormântarea tatălui ei.

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare la Antena Stars, este una dintre cele mai sincere și asumate personalități din lumea mondenă. Într-o apariție recentă în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a adus în prim-plan o serie de dezvăluiri șocante legate de relația cu familia sa, evidențiind un trecut marcat de tensiuni și povești dramatice.

Relația Gabrielei Cristea cu familia sa, în special cu tatăl său, a fost întotdeauna tensionată și dificilă. Diferențele semnificative de principii au contribuit la deteriorarea raporturilor din interiorul familiei. La vârsta de 18 ani, Gabriela Cristea a luat decizia radicală de a se desprinde complet de familia sa și de a se dedica carierei sale în televiziune, începându-și astfel drumul spre celebritate.

Citește și:

În trecut, vedeta a trăit într-o familie cu un tată violent, iar mama sa nu a avut prea multă putere în luarea deciziilor, ceea ce a afectat profund atmosfera din casă. Gabriela Cristea s-a simțit mereu "oaia neagră" a familiei, un sentiment care a contribuit semnificativ la hotărârea sa de a se distanța de părinți. Ea a povestit că toate conflictele din familie au fost atât de puternice încât nu a avut curajul de a participa la înmormântarea propriei mame, o decizie care încă o bântuie.

"Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și-au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că a luat-o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini," a declarat Gabriela Cristea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Ea a evidențiat faptul că, din cauza diferențelor semnificative de opinii și stiluri de viață, relația cu părinții ei s-a deteriorat treptat. În plus, a dezvăluit că mama sa ar fi avut posibilitatea de a se elibera de sub influența tatălui său, dar a fost constrânsă de familie.

Gabriela Cristea a făcut și dezvăluiri șocante despre tatăl său, acuzându-l de vânzarea sa pentru câțiva lei pentru a apărea la televizor și pentru a o denigra. Această trăire profundă a rămas adânc în sufletul său și îi creează încă suferință. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că nu știe dacă va putea merge la înmormântarea tatălui ei, dat fiind faptul că gesturile acestuia au avut un impact puternic asupra ei.

"Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui. Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a făcut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niște gesturi," a adăugat Gabriela Cristea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.