Setari Cookie-uri

Motivul incredibil pentru care fiica Ronei Hartner nu poate merge la mormântul mamei sale

Sora regretatei Rona Hartner a făcut dezvăluri surprinzătoare desptre nepoata sa și relația tinerei cu tatăl ei, fostul soț al artistei.

În luna martie, ar fi fost împlinită vârsta de 51 de ani a îndrăgitei artiste Rona Hartner, însă absența ei este resimțită mai mult ca niciodată. Plecarea sa din lumea aceasta a lăsat un gol imens în inimile celor care au iubit-o și au apreciat talentul ei remarcabil. Însă, printre cei afectați de dispariția timpurie a artistei se numără și fiica sa, Rita Sumayla, care se pare că se confruntă cu o situație extrem de dificilă.

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a dezvăluit într-o intervenție recentă în media motivul pentru care Rita Sumayla, fiica artistei, nu a putut merge la mormântul mamei sale. Potrivit mărturisirilor surorii Ronei Hartner, Rocco Sedano, fostul soț al Ronei, ar fi responsabil pentru această situație.

Citește și:

"Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tată este tată când este alături de copil toți anii, nu începând cu 15 ani... Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm... Fata este bine, cu mama. Singura chestie care este mai dificilă este că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una-alta, fata este bine și asta este cel mai important", a explicat Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni.

Situația tulburătoare a fost prezentată și de Rinda Hartner într-un podcast moderat de Adrian Artene. Ea a evidențiat că suferința mamei sale este profundă și că nu poate încă să facă față amintirilor legate de Rona.

Citește și:

"Ea încă nu poate să asculte muzica ei, să se uite la filmele ei, deocamdată nu poate să se uite nici la poze", a mărturisit Rinda Hartner.

Cu toate acestea, familia încearcă să găsească alinare în amintirile frumoase lăsate în urmă de Rona Hartner.

"Mie mi-e greu pentru că nu pot să ascult muzica ei, să mă uit la filmele ei, deocamdată nu pot să mă uit nici la poze", a adăugat Rinda Hartner.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.