Setari Cookie-uri

Carmen Grebenișan divorțează de Alex Militaru! Ce spune fostul partener: Nu o să ne despărțim...

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au anunțat recent că urmează să divorțeze, dar clarificările ulterioare ale lui Alex arată că separarea lor este mai degrabă o pauză decât o despărțire definitivă.

Recenta declarație a influenceriței Carmen Grebenișan a surprins pe mulți internauți, aceasta dezvăluind că se desparte de partenerul său, Alex Militaru. Vestea a fost transmisă pe rețelele de socializare, unde Carmen a subliniat că decizia a fost luată de comun acord și că urmează să se mute din locuința pe care o au împreună.

Deși anunțul a stârnit curiozitatea și preocuparea fanilor lor, Alex Militaru a venit cu clarificări, afirmând că, de fapt, nu s-au despărțit oficial și că nici nu o vor face.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r) soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a dezvăluit Alex Militaru, pentru Click!

Citește și:

Despărțirea a fost evidențiată de Carmen Grebenișan ca fiind rezultatul unei decizii raționale, luată în urma unor considerente personale și intime, pe care nu le-a dezvăluit publicului. Totuși, influencerița a subliniat că relația lor rămâne una prietenoasă, menționând că se simt bine în prezența celuilalt, chiar și în timpul unei întâlniri recente cu familia prietenilor lor comuni.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni”, a explicat Carmen.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.