Setari Cookie-uri

Iulia Albu, moment tensionat la America Express: Nu mă mândresc, dar îmi asum!

Iulia Albu nu și-a putut controla reacțiile și a țipat la copiii cu care desena, la una dintre probele de la America Express.

Competiția America Express 2023, difuzată de Antena 1, a adus cu sine momente intense și surprinzătoare, iar una dintre cele mai recente scene a avut-o în prim-plan pe Iulia Albu. Celebrul critic de modă a avut o ieșire nervoasă în cadrul unei probe care implica desenul alături de copii, moment care a stârnit reacții contradictorii și a determinat-o pe Albu să facă declarații ulterioare.

Proba a presupus ca Iulia Albu și partenerul ei, Mike, să deseneze alături de câțiva copii, fără a-și murdări hainele. Cu toate că aceasta a fost o sarcină aparent simplă, tensiunea a atins cote înalte atunci când micuții au decis să-și pună mâinile pline de vopsea pe hainele vedetei.Într-un moment de impulsivitate, Iulia Albu a început să țipe la cei mici, sugerându-i chiar partenerului său să fugă pentru a nu îi fi murdărite hainele.

Citește și:

"Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el", a mărturisit criticul de modă, recunoscând că a pierdut controlul în momentul respectiv.

După acest gest neașteptat, Iulia Albu și-a dat seama de situație și a încercat să-și repare imaginea, îmbrățișându-i și pupându-i pe obraz pe copiii implicați. Cu toate acestea, impactul momentului nu a fost uitat rapid de către public, iar după difuzarea episodului, Iulia Albu a reacționat pe rețelele de socializare.

"Un moment de apreciere astăzi pentru Mike și un moment de reculegere pentru câteva clipe de rătăcire pentru mine. Totul este bine când se termină cu bine. Acesta a fost momentul despre care vorbeam și cu care nu mă mândresc. Regret reacția mea inițială. Copiii au fost minunați, iar Mike a fost Mike pe care îl știu eu. Să aveți o seară minunată! America Express continuă", a scris Iulia Albu pe rețelele sociale.

Citește și:

Înainte de difuzarea episodului tensionat, criticul de modă a făcut declarații despre ce va urma să fie difuzat pe tv, recunoscând că episodul nu o reprezintă și că nu își explică comportamentul din acel moment.

"Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, așa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici", a subliniat Iulia Albu înainte de momentul controversat.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.