Setari Cookie-uri

Deea Maxer cucerește Dubaiul! Artista s-a apucat de o nouă afacere: Raiul milionarilor...

După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer s-a reinventat complet, iar acum este pregătită să aibă succes pe toate planurile. Artista a intrat într-un domeniu profitabil și nu oriunde, ci chiar în Dubai!

După o perioadă tumultuoasă, Deea Maxer a decis să își schimbe complet direcția profesională și să înceapă o nouă etapă în viața sa. Recent, aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că s-a lansat în industria imobiliară din Dubai, cunoscută drept "raiu milionarilor".

Deea Maxer a împărtășit entuziasmul ei cu fanii, afirmând că a devenit agent imobiliar VIP și că pregătește oferte speciale pentru proiecte imobiliare exclusiviste.

"Am ajuns în Dubai și vă pregătesc materiale cu cele mai frumoase, exclusiviste și accesibile proiecte imobiliare, direct de la dezvoltator! Dubai e raiul milionarilor? Dacă ți-aș spune că proprietățile aici încep cu prețul de aproximativ 140.000 de euro? Numele meu este Deea Maxer și sunt agent VIP," a transmis dansatoarea pe rețelele sociale.

Citește și:

Această schimbare vine în urma eforturilor artistei de a-și construi o carieră stabilă după divorțul de Dinu Maxer. În trecut, ea a experimentat diferite domenii de activitate pentru a-și asigura un venit, devenind și make-up artist și gestionând o firmă de produse cosmetice.

După separarea de Dinu Maxer, Deea Maxer a fost, în mod constant, subiectul atenției publicului și al criticilor online. Cu toate că la început a fost afectată de comentariile răutăcioase, vedeta și-a dat seama că fericirea ei nu ține cont de părerea celor din jur.

"Am trecut de perioada în care mă afectau părerile internauților! Ajungi în viață în momentul ăla în care realizezi că 'părelologii' sunt oameni frustrați, iar mulți dintre ei calculează problemele fără să aibă toate datele! Așadar, părerile neconstructive își iau block!"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.