Setari Cookie-uri

Rutina ta de noapte devine un ritual holistic de îngrijire

Trezește-te cu un ten mai neted și revitalizat folosind noua Mască de noapte Artistry Skin Nutrition de la Amway

Somnul este o latură esențială a vieții și sănătății noastre. De fapt, în timp ce dormim, porii se deschid să evacueze toxinele și stresul, celulele nervoase se refac, iar celulele pielii se înnoiesc de 3 ori mai rapid.

Din păcate, stresul vieții moderne poate afecta cantitatea și calitatea somnului de care are nevoie organismul pentru a-și reveni, iar obiceiurile nesănătoase pot avea un impact negativ asupra pielii, care are un rol foarte important, fiind prima linie de apărare a organismului împotriva agresiunilor mediului.

De aceea, ARTISTRY, brand-ul premium de skincare și make-up distribuit exclusiv de Amway, prezintă Masca de noapte Artistry Skin Nutrition, un produs nou care face rutina de noapte mai eficientă cu un adaos de hidratare: pielea va arăta mai netedă și sănătoasă dimineața.

Citește și:

Într-o lume în care îngrijirea pielii devine tot mai mult un ritual zilnic holistic pentru starea de bine, Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este aliatul ideal să vă relaxați înainte de culcare și să oferiți pielii un plus de hidratare – de până la opt ore – cu o textură mătăsoasă și un parfum plăcut, care combină uleiuri esențiale de lavandă și bergamotă cultivate la ferme partenere certificate NutriCert. Adăugați această mască leave-on rutinei de îngrijire Artistry Skin Nutrition după utilizarea oricărui fluid hidratant Artistry Skin Nutrition și răsfățați-vă!

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este un produs inovator, complet vegan, care conține ingrediente din surse sigure care funcționează ca suplimente pentru piele. Așa cum corpul nostru are nevoi nutriționale specifice pentru a ne simți bine, la fel se întâmplă cu pielea, pentru a deveni radioasă, revitalizată și cu un aspect sănătos.

Citește și:

Cu extract fermentat de CICA, care calmează de două ori mai mult și hidratează de șapte ori mai mult, această formulă conține un complex botanic din șapte extracte de plante, cât și niacinamidă și floare de Tan Hua pentru a spori bariera de hidratare a pielii pe parcursul nopții.

Mai mult, oamenii de știință de la Artistry au descoperit că pielea arată mai sănătos, dacă sunt îndeplinite 5 cerințe cheie: purificare, echilibru, restaurare, hidratare și protecție. Aceste 5 cerințe ale pielii sunt universale – se aplică în mod egal oricărui tip de piele, oricărei etnii și oricărei vârste.

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition răspunde cerinței esențiale de ‘hidratare’ din necesarul nutritiv al pielii.

Iată cum acționează:

  • Intensifică nivelul de hidratare, reducând aspectul tern și lipsa de luminozitate.
  • Exfoliază pentru a ajuta la îndepărtarea celulelor moarte și tenul arată mai fin.
  • Adaugă un strat de hidratare după aplicarea hidratantului Artistry Skin Nutrition, susținând pielea pe parcursul întregii nopți.

Deci… Ce mai așteptați? Tenul de vis e doar la un somn depărtare cu Masca de noapte Artistry Skin Nutrition.

Citește și:

Despre brandul Artistry

Artistry este singurul brand de beauty susținut de brandul numărul 1 de vitamine și suplimente din plante (Sursa: GlobalData Retail 2020). Clădind pe 145 de ani cumulați de experiență în nutriție, stare de bine și frumusețe, produsele Artistry sunt create prin știință de ultimă oră și fitonutrienți din plante, pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărei persoane. Frumusețea sănătoasă e frumusețe curată, astfel că toate produsele Artistry sunt formulate respectând Ghidul Artistry Clean Beauty, cu formule vegane, ingrediente pure și sigure, procese de fabricare mai eficiente și multe altele. Cu produsele Artistry, frumusețea este o alegere, nu un compromis. Produsele Artistry sunt comercializate exclusiv prin reprezentanții Amway în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume.

Citește și:

Despre Amway

Amway este o companie antreprenorială de sănătate și frumusețe cu sediul central în Ada, Michigan, SUA. Compania este dedicată să ajute oamenii să trăiască mai bine și mai sănătos – în peste 100 de piețe din întreaga lume. Conform publicației Fortune, se situează în Top 50 companii private de familie din Statele Unite. Brandurile cele mai bine vândute de la Amway sunt Nutrilite, Artistry și băuturile energizante XS – toate vândute exclusiv prin antreprenori, cunoscuți și ca întreprinzători Amway. Vânzările globale de 8,1 miliarde de dolari au făcut din Amway numărul 1 printre companiile de vânzare directă din lume, conform Direct Selling News Global 100 din 2022. Pentru mai multe informații, vizitați www.amwayglobal.com/newsroom.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.