Setari Cookie-uri

Șapte pași pentru a te bucura de energia ta masculină

În fiecare ființă, femeie sau bărbat, există energie masculină și feminină. Chiar dacă în cazul femeilor energia feminină este predominantă, energia masculină, corect folosită, ne ajută să ne îndeplinim visele, să fim pe propriile picioare și să fim asertive. Iată cum îți poți hrăni energia masculină atât cât trebuie.

Sapte pasi pentru a te bucura de energia ta masculina

1. Identifică-ți rănile interioare cauzate de energia masculină. În trecutul tău pot exista unele figuri masculine care ți-au cauzat suferință. Fie că este vorba de abandon, înstrăinare sau conexiune emoțională trebuie să identifici rănile interioare provocate de energia masculină. Acestea pot fi blocajele care te împiedică să te conectezi cu masculinul tău divin.

2. Fii responsabilă. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile, vorbele, greșelile și sentimentele tale. Poate că ți-au provocat durere, dar poți alege să ieși din mentalitatea victimei. Când îți asumi responsabilitatea pentru alegerile tale, recuperezi energia masculină și te ridici deasupra durerii din trecut.

3. Eliberează-te de condiționările mentale. Fiecare cultură are propria sa concepție mentală despre masculinitate. Află-l pe al tău pe și începe să eliberezi noțiunile false despre energia masculină.

Citește și:

4. Lasă amazoana din tine să strălucească. Amazoana din tine nu este niciodată dominant, nici violentă. Ea îți apără drepturile într-un mod pașnic și asertiv, te protejează și te sprijină, prețuiește adevărul, curajul și puterea interioară. Exprimarea energiei tale de amazoană ta în viața voastră trezește masculinul divin.

5. Învață să fii asertivă. Asertivitatea nu înseamnă să calci peste cadavre. Este vorba, mai degrabă, de cunoașterea nevoilor tale și de a face ceva pentru a-ți satisface aceste nevoi. A fi asertivă include și stabilirea granițelor și apărarea lor în mod corect, fără a recurge la lupte și violență.

6. Emană încredere în sine. Se pare că încrederea nu este înnăscută, deși anumite persoane o manifestă cu mare ușurință. Poți radia și simți încredere prin simplul drept de a-ți ține spatele drept. Atunci când te exprimi în mod calm și cu încredere, este mai ușor să intri în legătură cu energia ta masculină divină.

Citește și:

7. Fii activă. Fii activă și nu lăsa pasivitatea sau zona de confort să te copleșească. Stabilește obiective, fă planuri și urmează-ți visele. Acesta este manifestarea naturală a energiei masculine. Păstrează-ți focul interior aprins implicându-te total în tot ceea ce faci. Astfel, îi permiți energiei tale masculine să se manifeste într-un mod pozitiv.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nina Reyes

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.