Setari Cookie-uri

Bella Santiago, îndrăgostită de România: Aici este acasă! De ce nu s-ar mai întoarce niciodsată în Filipine?

Bella Santiago locuiește de 7 ani în România și nu ar mai pleca niciodată de aici. Vedeta este îndrăgostită de țara noastră și a povestit despre motivele pentru care a ales să rămână în țara care i-a devenit o a doua casă.

Artista internațională Bella Santiago a devenit un nume familiar în peisajul muzical românesc, dar puțini știu povestea impresionantă din spatele acestei femei puternice și talentate. De peste șapte ani de când a ales să numească România "acasă", Bella Santiago împărtășește cu fanii săi de ce a ales să rămână în țară. Originară din Filipine, Bella Santiago a ajuns în România în 2016, iar de atunci a construit aici nu doar o carieră muzicală impresionantă, ci și o viață personală plină de iubire și bucurii. Un aspect notabil al acestei povești este că Bella și-a găsit sufletul pereche în România, iar anul acesta a avut parte de nunta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Într-un interviu exclusiv acordat Spynews.ro, Bella Santiago a vorbit despre dragostea ei pentru România și motivul pentru care a ales să nu se mai mute niciodată din această țară. Unul dintre motivele amuzante pe care le dezvăluie artista este legat de mâncarea românească delicioasă, care o ispitește de fiecare dată/

Citește și:

”Nu-mi place că e prea multă mâncare bună și nu pot să rezist și mă îngraș. Oameni răi sunt peste tot, nu doar în România, nicăieri nu sunt oameni perfecți. Eu sunt puternică și trec mai departe, nu bag în seamă oamenii răi. Eu văd comentariile răutăcioase, dar nu pun suflet, pentru că asta ne ajută și pe noi să fim și mai puternici. [...] Acum am fost în Filipine și chiar mi-a fost dor, dar nu se compară cu vremea din România, acolo e doar cald și plouă, aici avem patru anotimpuri, îmi place mai mult în România”, a povestit artista, pentru sursa citată mai sus.

În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, Bella Santiago a vorbit despre planurile sale, evidențiind importanța familiei și a tradițiilor în viața sa. Dacă sărbătoarea Crăciunului este dedicată momentelor alături de cei dragi, Revelionul o va găsi pe scenă, susținând concerte pentru fanii săi.

Citește și:

”Sărbătorile înseamnă pentru mine familie, mai ales Crăciunul, și vom face sărbătorile bineînțeles în familie și stăm, mâncăm, sărbătorim împreună. Soțul meu se gândește să mergem la munte cu nașii noștri, dar să vedem. De Revelion avem concert, iar pe 1 Ianuarie sunt la Sinaia”, ne-a mai spus Bella Santiago.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.