Stiluri decorative si culori in tendinte

Stiluri decorative si culori in tendinte

Printre cele mai utilizate stiluri decorative in Europa gasim stilul contemporan, modern, minimalist si clasic. In ultimii ani, stilul clasic reinterpretat a avut o evolutie uimitoare, regasind in multe locuinte elemente din acest stil foarte elegant.

stilul modern-minimalist

Stilul modern-minimalist este un stil chic, atunci cand toate elementele folosite sunt imbinate corespunzator in interiorul dorit. In stilul minimalist, spatiile deschise, mari, aerisite sunt un “must”, iar fiecare piesa de mobilier este pusa in valoare.
Pentru un efect spectaculos alege o culoare "muta" pentru interior si un accent de culoare pentru a evidentia mobilierul si alte accesorii. In general, interioarele minimaliste se concentreaza pe culori reci si alb sau bleu foarte deschis.
Pentru a te putea bucura de un interior minimalist, locuinta ta va avea nevoie de spatii de depozitare ascunse. Astfel, recomandam realizarea unor nise mascate pentru depozitare sau a compartimentarii unor camere pentru depozitare. Lumina naturala este de asemenea un "must" in interioarele minimaliste.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri