Setari Cookie-uri

Stiluri decorative si culori in tendinte

Printre cele mai utilizate stiluri decorative in Europa gasim stilul contemporan, modern, minimalist si clasic. In ultimii ani, stilul clasic reinterpretat a avut o evolutie uimitoare, regasind in multe locuinte elemente din acest stil foarte elegant.

stilul industrial.

Un stil pe care il remarcam in multe interioare in ultimii ani - un stil ce a prins si la noi viata, datorita stilului de viata alert pe care multi dintre noi il au - este stilul industrial.
Originar, acesta era un stil popular utilizat la decorarea mansardelor si a cladirilor vechi transformate in spatii de locuit, acum este un stil pe care il regasim in multe apartamente si locuinte noi.
La baza stilului este iluzia! Iluzia unui trecut industrial, generat de suprafete finisate doar partial si materiale dure, precum elementele metalice sau lemn. Gama coloristica are la baza tonurile de gri, combinate insa cu alb pur sau tonuri luminoase, care sa mai "indulceasca" putin zona.
Peretii de caramida cu efect nefinisat, cazut; grinzi de otel, zone de beton nefinisat sau lemn, pe care sunt expuse tablouri de dimensiuni foarte mari, sunt bine veniti in interioarele industriale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.