Setari Cookie-uri

Afla care sunt principalele tendintele in machiaj

In fiecare sezon, manechinele dau tonul noului trend in materie de make-up. In spatele look-ului perfect, lucrat cu o acuratete desavrasita stau maestrii in machiaj dar si designerii, care stabilesc paleta cromatica.

In fiecare sezon, manechinele dau tonul noului trend in materie de make-up. In spatele look-ului perfect, lucrat cu o acuratete desavrasita stau maestrii in machiaj dar si designerii, care stabilesc paleta cromatica. Astfel iau nastere noi stiluri, anumite trenduri revin, altele nu se demodeaza niciodata. Asadar, tinand cont de propunerile marilor case de moda, iata ce se poarta:

1. Sprancenele indraznete

A apus vremea sprancenelor subtiri, puternic arcuite. In ultima perioada, stilistii au pus accent pe frumusetea nativa. Trasaturile fetei sunt evidentiate prin linii fine iar forma sprancenelor trebuie sa aiba un aspect cat mai natural. Asadar, daca esti posesoarea unor sprancene groase, bine definite nu te grabi sa le schimbi total aspectul.

Periaza-ti sprancenele si incearca doar sa le accentuezi. In timp ce te pensezi, concetreaza-te asupra formei. Daca linia devine tot mai dreapta si mai curata, inseamna ca nu mai ai foarte mult de lucru. La sfarsit, finiseaza aspectul cu ajutorul unui creion. Atentie, alege un dermatograf moale, intr-o nuanta apropiata sprancenelor tale.

2. Fardurile pastelate

Privirea este o arma imbatabila de seductie. Atrage, cucereste si ne ascunde adevarata personalitate. In timpul zilei sunt recomandate nuantele pastelate, care inspira naturalete si o sezualitate inocenta. Machiajul ochilor se remarca prin nuante luminoase, calde, violetul fiind inca preferat de majoritatea make-up artistilor pentru versatilitatea lui. Avantajeaza orice culoare de ochi si poate deveni mai intens, in functie de cantitatea aplicata. De asemenea, sunt recomandate si alte nuante: vernil, bej, caramel, corai, lila.

Textura fardurilor alterneaza de la mat la lucios si sidefat, in functie de momentul zilei. Seara, privirea capata expresivitate si influente exotice.

3. Genele colorate


Vara este anotimpul culorilor, asadar rimelul colorat este un must have al sezonului. Opteaza pentru un machiaj in nuante naturale si subliniaza-ti ochii cu ajutorul unui rimel violet sau albastru electric. Alege nuante mai inchise in timpul zilei si seara, experimenteaza! In special daca te pregatesti pentru un party de pomina. Te asteapta si alte culori extravagante: turcoaz, verde sau galben neon. Pentru un efect cat mai placut, asorteaza culoarea rimelului cu cea a fardului. Buzele trebuie sa pastreze un aspect natural, asadar un gloss transparent este suficient.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.