Kudika
29 Aprilie 2019

Vrei sa readuci linistea in sufletul tau si iubirea in inima ta? Atunci asculta aceasta piesa minunata in fiecare zi timp de o luna

Desi meditatia, yoga si alte activitati sunt forme eficiente de relaxare, ascultarea muzicii este una dintre cele mai usoare cai de a elibera dopamina in corp. S-ar putea sa ai propriul tau playlist pentru a scapa de stres si de nervi, insa potrivit specialistilor exista cateva melodii construite special pentru a relaxa mintea si sufletul.

Un studiu realizat de neurologii de la Mindlab International a inregistrat raspunsurile fiziologice ale participantilor la melodii specifice in timp ce acestia rezolvau puzzle-uri complexe. Pe baza rezultatelor, oamenii de stiinte au descoperit care sunt cele mai bune melodii anti-stres.

Melodia pe care sa o ascultati este una speciala - tempo-ul se potriveste cu ritmul cardiac optim de repaus de 60-65 de batai pe minut. De asemenea, absenta unui bas este benefica pentru sistemul nervos.

Airstream by Electra este o piesa pe care trebuie sa o asculti zi de zi pentru relaxarea nu doar a sufletului, ci si a mintii si a trupului.

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: