Setari Cookie-uri

18 Lucruri cu care sa nu iti mai irosesti timpul

Aceasta lista este atat de importanta. Da-o mai departe oamenilor la care tii. 

Iata care sunt lucrurile pe care sa nu iti mai pierzi timpul. De ce? Pentru ca din timp este facuta viata... iar timpul trece prea repede pentru a fi irosit pe ceea ce nu conteaza cu adevarat:

1. Distragerile care te tin departe de momentele frumoase alaturi de oamenii speciali din viata ta.

2. Ocupatia compulsiva. Programeaza-ti timp in fiecare zi pentru a nu fi ocupata.

3. Gandirea negativa cu privire la situatia ta actuala. Viata este precum o oglinda: obtii cele mai bune rezultate atunci cand vorbesti.

4. Drama inutila din jurul tau.

5. Dorinta mult prea puternica pentru toate lucrurile pe care nu le ai. Pe unele nu le vei obtine niciodata. Insa tine minte asta: exista o multime de oameni care nu vor avea niciodata ceea ce ai tu acum.

6. Momentele in care te compari cu alte persoane.

7. Te gandesti la cine ai fost sau la ce ai avut in trecut.

Citește și:

8. Iti faci griji pentru greselile pe care le-ai facut.

9. Iti faci griji pentru ce cred si spun oamenii cu privire la tine. Nu lua lucrurile personal. Rareori oamenii fac si spun lucruri din cauza ta - ei fac si spun lucruri din cauza lor.

10. Auto-amagirea. Viata ta se va imbunatati doar atunci cand iti vei asuma ceea ce esti. Alege sa fii sincera cu tine.

11. Te concentrezi mult prea mult pe definitia data de ceilalti cu privire la succes si la fericire. Nu te baza pe opiniile si asteptarile altor oameni.

12. Relatiile cu oamenii care insista sa te foloseasca si sa te manipuleze.

13. Incercarea de a impresiona pe toata lumea.

14. Toate fricile ce nu iti permit sa fii fericita. Frica este un sentiment, nu un fapt. Cel mai bun mod de a castiga putere si incredere in tine este sa faci ceea ce ti-e frica sa faci.

15. Faptul ca te indoiesti cu privire la tine. Cand ai indoieli, fa urmatorul pas mic... pentru ca uneori acesta este cel ce iti poate schimba radical viata.

Citește și:

16. Relatia cu oamenii care nu cred in tine si nu te lasa sa iti urmezi visurile.

17. Gandul ca va veni momentul perfect la un moment dat. Nu poti astepta intotdeauna momentul perfect. Uneori trebuie sa indraznesti sa faci ce simti ca trebuie.

18. Resentimentele. Bunatatea nu trebuie confundata cu slabiciunea si nici iertarea cu acceptarea. Tu trebuie sa stii ca resentimentele nu te duc pe drumul fericirii. Nu ierti oamenii pentru ca esti slaba - ii ierti pentru ca esti suficient de puternica pentru a merge mai departe cu viata ta.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.